Items where Author is "Szabó, Gábor"

Egy szinttel feljebb
Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Tétel típus | No Grouping
Jump to: Szakdolgozat
Tételek száma: 9.

Szakdolgozat

Szabó, Gábor (2020) A mozgásszervi rehabilitáció és a rekreáció kapcsolata. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Gábor (2018) A krill kft informatikai fejlesztésének hatása a logisztikai rendszer eredményességére. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szabó, Gábor (2018) A munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségeinek bemutatása a munkáltató szemszögéből különös tekintettel a munkahelyi sport lehetőségeire egy konkrét multinacionális cég példáján keresztül. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Gábor (2016) A káros szenvedélyek hatása az Eszterházy Károly Főiskola diákjainak körében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Gábor (2011) A bűnözésről, mint társadalmi tömegjelenségről. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabó, Gábor (2010) Érsekvadkert község szociológiai képe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabó, Gábor (2007) Pénzintézeti E-business, avagy a bankszektor az Interneten. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Gyöngyös.

Szabó, Gábor (2007) A sóshartyáni fácántelep szőrmés és szárnyas ragadozó állományának optimális szinten tartása. : Ennek megoldása és technológiája régen és ma. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Gyöngyös.

Szabó, Gábor (1985) The Connection Between Milton's Sonnets and his Life. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

A lista elkészültének dátuma: Fri Dec 2 03:26:08 2022 CET.