Tallózás dátum szerint

Egy szinttel feljebb
Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Szerző | Tétel típus | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | X | Z | Á | Ö
Tételek száma: 415.

A

Acsai, Mihályné (2001) A rendőri pálya elhagyásában szerepet játszó pszichológiai tények elemzése és a leszerelt rendőrök társadalmi beilleszkedésének tapasztalatai a BRFK. VI.-VII. ker. Rendőrkapitányság rendőri állománya vonatkozásában 2000 évben. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Adorján, László (2001) A kommunikáció szerepe a vezetésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Alapi, Réka (2001) A nagy követjárástól Poltaváig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Alberti, Zsolt (2001) Vár alatt - bánya fölött Baglyasalja története a kezdetektől a bányászati tevékenység megszűnéséig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Albertné Forgó, Katalin (2001) Bocskai István és Thököly Imre a két magyar fejedelem. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Alföldi, Orsolya (2001) La cuisine francaise. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Almási, Krisztina (2001) A prevenció lehetséges modelljei - Nyugat-Európai minták, jászberényi kezdeményezés. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ambrus, Veronika (2001) Az amatőr művészeti csoport helye szerepe a közművelődésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ambrus, Zita (2001) Frusztráció és a katarzis mítosza az agresszió kezelésében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Angeli, Judit (2001) A képzési struktúra változása és a pályaválasztás Veszprém megyében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

B

Baki, Orsolya (2001) A mayerlingi tragédia. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bakos, Jánosné (2001) Egy falusi kisiskola helyzetelemzése és marketingterve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bakó, Csabáné (2001) A kommunikáció jelentősége és lehetőségei a vezetésben. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Balla, Nikoletta (2001) A kortárssegítők képzése hazánkban a primer drogprevenció területén. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Balogh, Margit (2001) Jakab Tibor fényképész, kiállító fotográfus bemutatása. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Balogh, Orsolya (2001) A pályaválasztás. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Balogh, Tiborné (2001) Az ifjúságvédelmi tevékenységrendszer elmélete és gyakorlata iskolánkban a közoktatási törvény szellemében a vezető szemszögéből nézve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Balázsné Cene, Csilla (2001) Minőségfejlesztés a Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Barabás, Beáta (2001) A hepatitisz különböző formái. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Baracskai, Sarolta (2001) A magyar gazdaság átalakulása 1945-1953 között. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Barna, Melinda (2001) Drogmegelőzés az általános iskola 8. osztályában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Barsi, Anita (2001) Az iskola helyének, kapcsolatainak értelmezése, az ezzel kapcsolatos vezetői feladatok tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Barta, Judit (2001) Aufgabensammlung mit Spielen zum Lehrbuch "Das Deustchmobil 1". Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Barta, László (2001) A magyarországi elit életének és lakásainak jellemzői az ezredfordulón. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Barta-Horti, Anett (2001) "Ha ezt a Führer tudta volna..." (A végső megoldás). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bartus, Kamilla (2001) A kisújszállási Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat történetének bemutatása és elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Batki, Nikolett (2001) A Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda mint a fiatalok menedéke, támasza. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bazsó, Zsuzsanna Tímea (2001) Munkanélküliség a Jászságban az iskolai végzettség tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Becze, Lajos (2001) A csoportszervezés és csoportépítés lehetőségei a vezetői munkában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Becze, Lajos (2001) A sportszervezés és csoportépítés lehetőségei a vezetői munkában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bencze, Károly (2001) 'Ország Közepe' kistérség jelenlegi helyzete és lehetőségei. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bendik, Tamás (2001) A települési oktatáspolitika felelőssége feladata lehetőségei és annak gyakorlati megvalósulása Nógrádkövesden. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Benkovics, Krisztina (2001) Kortárssegítő és kortársoktató csoportok jelentősége és működése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bercze F., Istvánné (2001) Óvoda és a rendszerváltás. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Berecz, Ildikó (2001) Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdaságának hatása az ott élőkre. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Berzéki, Péterné (2001) Képességek fejlesztése matematika "szakkönyvek" segítségével. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bialkó, Mónika (2001) Az emberi élet sorsfordulói Halmajon. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Biroscsuk, Sándor (2001) Stuart Mária - Mítosz és valóság. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Blazi, Anita (2001) The Characteristics of the cat in English and Hungarian folk-tales. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bodnár, Rita (2001) Az első polgári demokratikus forradalom Oroszországban (1905-1907). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bodor, Brigitta (2001) A szociálisan rászoruló gyermekek segítése az általános iskolában a szociálpedagógus közreműködésével. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bodor, Zoltán (2001) Charles Maurice Talleyrand politikai pályafutása 1815-ig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bodócs, László Miklós (2001) Szent Ferenc viszonya a szegénység és vallási tolerancia kérdéséhez. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bodócs, Petra (2001) A lovasterápia fejlesztő hatása egy sérült gyermekekből álló csoport életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bogdándy, Krisztina (2001) A kultúra költségérzékenysége: egy csepeli művelődési ház tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bohács, Lídia (2001) Szeged Megyei Jogú Város közoktatási intézményrendszere és intézkedési-feladatellátási terve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bolyhos, Andrea (2001) A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Népfőiskolai Társaság. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bolyhos, Izabella (2001) Kábítószer-prevenció az iskolákban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Borbás, Bernadett (2001) Irodalmi szövegek feldolgozása 3. osztályban a nyelvi, irodalmi és kommunikációs programban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bordás, Péter (2001) A Jászság mint kistérség és Jászárokszállás társadalmi-gazdasági átalakulása az 1990-es évektől napjainkig. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bot, Szilvia (2001) Valóban más? Avagy a mozgássérültek szexualitása a szimbólumok tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Brazzorottó, Jenőné (2001) A Fővárosi közoktatás-fejlesztési koncepció innovatív hatása a fogyatékosok szakképzésére. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Buda, Istvánné (2001) Az óvoda és környezete az innovációs folyamatokban, különös tekintettel a fenntartói kapcsolatokra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bukta, Gábor (2001) A spanyol-portugál tengeri vetélkedés a XV-XVI. században. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bácsalmási, Csilla (2001) Versailles mindennapjai XIV. Lajos korában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Bácskai, Zsuzsanna (2001) Esély és fejlesztés az iskolateremtéstől a pedagógiai program készítéséig egy kistelepülés iskolájában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Báki, Zsófia (2001) A magyar népfőiskolai mozgalom újjászületése 1988-1999. A Mezőföldi Népfőiskola Társaság bemutatása. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Báki, Zsófia (2001) A magyar népfőiskolai újjászületése 1988-1999. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bántóné Pintér, Erzsébet (2001) Nemti Önkormányzati Óvoda pedagógiai programjának az alternatív rendszerekben fellelhető elemei az ellenőrzés és értékelés tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bódi, Brigitta (2001) A vonat-motívum használata Ady Endre és Juhász Gyula kötlészetében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bódi, Renáta (2001) Rózsaszentmárton község története. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bódis, László (2001) Az 1849. augusztus 2-i debreceni csata és annak hadtörténeti és politikai vitája. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bódy, László (2001) A családi élet ünnepi szokásai Kalotaszegen különös tekintettel Váralmásra. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

C

Csankó, György (2001) Önkormányzatok gazdálkodása és a település típusok : Józsefvárosi Önkormányzat vagyongazdálkodása. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Csiga, Zsófia (2001) Tehetségnevelés: A tehetség áldás vagy átok. A tehetséggondozás kérdése a pedagógus szemszögéből. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Czifráné Rusznyák, Gabriella (2001) A minőségbiztosítás általános kérdései és óvodai bevezetése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

D

Dancsó, Szilvia (2001) Az iszlám hétköznapok, mindennapok világa. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Deák, Kálmán (2001) Marketingkommunikáció az iskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Deák, Kálmánné (2001) Pásztó város oktatáspolitikájának elemző értékelése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Deák, Tamás (2001) Serdülőkori öngyilkosságok prevenciója. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Dobi, Johanna (2001) Atkár község szociális rendszerének bemutatása és elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Dobos, Tamás (2001) Európa eszme. Az európai kultúra születése, gyökerei, mibenléte és jelenkori alakulása A magyarság szerepe Európában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Donkó, Erzsébet (2001) Egy oktatási intézmény forrásszerelő tevékenységének elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Donkó, Erzsébet (2001) Egy oktatási intézmény forrásszerző tevékenységének elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Dudás, Henriett (2001) Konfliktusok a kisiskoláskorban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Durgonics, István (2001) A sportműsorok változásának társadalmi gazdasági technikai okai és jellemzői. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Döbreiné Bíró, Erika (2001) A Tiszaföldvári Polgári Társulati Alap létrejötte és jelentősége a település életében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

E

Elek, Judit (2001) A szép aktualitása Heidegger és Gadamer művészetfilozófiájának tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Emmer, Gáborné (2001) Minőségbiztosítás és iskolai könyvtár. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Erdélyi, Gábor (2001) Az elmúlt évtizedben művelődésszervező szakon végzett hallgatók gondolatai a kultúráról, kultúrpolitikáról és a képzésükről. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Erdősi, Edina (2001) Az iskolán kívüli képzés témája a jászberényi tanítóképzés történetében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ertli, Mária (2001) A pedagógus szerepkonfliktusai vezetői nézőpontból. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Erős, Ferenc (2001) A három "F" (fájdalom félelem fenyegetettség érzés) a családban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Erőss, Imréné (2001) Önkormányzati szervezet és társulások. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Eszes, Szilvia (2001) A Zagyva folyó gerinces állományának felmérése a jászberényi szakaszon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

F

Fajcsák, Boglárka (2001) Jeanne d'Arc la naissance d'une legende. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Faragó, Mónika (2001) A magyar népfőiskolai mozgalom újjászületése 1988-1999-ig. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Faragó, Tiborné (2001) Szociálpolitikáról országos és településszinten. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fazekas, Gábor (2001) Új kultúrpolitika születése és tartalma a Kádár-korszak konszolidációja után. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fazekas, Judit (2001) A nemzetismeret oktatása Horthy-korszakban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Fecser, Istvánné (2001) Egy alternatív pedagógiai koncepció vázlata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Fehér, Csilla (2001) Alsó tagozatos taneszközök összehasonlító vizsgálata. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fehérvári, Marcell (2001) A modern nagyváros metafizikája. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fejes, Melinda (2001) A munkanélküliség hatása a pályakezdők életére. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fejér, Gyopárka (2001) Az ezer arcú szervezetek. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fekete, Barnabásné (2001) Esélyegyenlőségre irányuló törekvések Ságújfaluban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Fekete, Gyula (2001) Az Ipoly-ártér Ipolytarnóctól Szécsényig terjedő szakaszának növény- és állatvilága: természetvédelmi problémái. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Fercsik, Margit (2001) Galgahévíz népviselete. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ferencz, Krisztina (2001) Népfőiskolák Európában és a magyar, román, német együttműködés. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fischer, Tamás (2001) A japán-orosz háború a magyar sajtó tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Frankó, Ágnes (2001) Átképző központok szerepe az értékváltásban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Frecskó, János (2001) Rendőrkapitányi ügyiratok (1862-1868). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Friedrich, Tünde (2001) Drogprevenció a hatvani általános és középiskolákban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fábián, Péter (2001) Az állampolgárok körében, a rendőrökkel szemben tapasztalható előítélet elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fábiánné Sinka, Márta (2001) Gyermekjóléti szolgáltatás a gyermekvédelem "hátterében". Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Füredi, István (2001) Az alternatív iskolamodellek iskolamodellek jellemzői. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Füredi, István (2001) Az alternatív iskolamodellek jellemzői. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

G

Gajdos, Éva (2001) A zsidóüldözés és tükröződése a német irodalomban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Gara, Gabriella Andrea (2001) Rendszerváltozás - túlélési stratégiák a családban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Garamvölgyi, Andrea (2001) A játék személyiségfejlesztő ereje a drámapedagógia tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gazsó, Ágnes (2001) Átalakuló gyermekvédelem. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gaál, Szilvia (2001) Társadalmi struktúra a lakások tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gelencsér, Tiborné (2001) Felkészülés a minőségbiztosításra egy egri óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gelsei, Lili (2001) L'humour grisatre La presence de l'humour dans la trilogie (Molloy Malone Meurt l'innomable) de Samuel Beckett. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Gergely, Mária (2001) Az intézmény belső és külső értékelésének kapcsolata a 2. évfolyamosok felmérésének tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gillich, József Csabáné (2001) Az egészséges életmód kialakítása általános iskolai tanulók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gonda, Anita (2001) A testvérkapcsolat kialakulásának kezdete a kisebb családokban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gottlieb, Lívia (2001) II. Frigyes és a felvilágosult abszolutizmus. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Gulyás, Róbert (2001) "...és az Úr a hetedik napon megpihene"? avagy az 1967-es arab-izraeli háború (Izrael győzelmes hat napja). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Gyenes, Judit (2001) Ehető és mérgező gombák lakóhelyem környékén, Kondón. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gyimesi, Györgyi (2001) A csoport mint eszköz a személyközpontú megközelítésben. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gyuris, Julianna (2001) Nevelőcsaládok élete. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gyürki, Angéla (2001) A nógrádi-medence és a karancs-medves vidék bennszülött növényei. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gyürüsy, Attiláné (2001) Szervezetépítés, szervezeti kultúra, szervezetfejlesztés egy integrált óvodában, az óvodavezető nézőpontjából. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gyürüsy, Attiláné (2001) A szervezetépítés, szervezeti kultúra, szervezetfejlesztés. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gál, Edit (2001) Az óvodából az iskolába való átmenet jelentősége és kérdései. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gál, Krisztina (2001) A jezsuita rend és jezsuita iskoláztatás a királyi Magyarországon a XVI. században. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Gál, Szilvia (2001) Az általános iskola alsó tagozata a deviancia tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Görögné Pichner, Bernadett (2001) A minőségbiztosítás feladatai napjainkban Minőségfejlesztési elképzelések a Bándi Német Nemzetiségi Óvodában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Görögné Pichner, Bernadett (2001) A minőségbiztosítás feladatai napjainkban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

H

Hafner, Tímea (2001) A rábaközi népviselet változása a XX. században. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hajducsek, Judit és Nincs (2001) Pedagógiai szabadság. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hajduné Holló, Katalin Szilvia (2001) Minőségfejlesztés az egyeki óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Hajós, Attila (2001) Az önkormányzat mint a közoktatási feladatellátás főszereplője. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hajós, Attila (2001) Az önkormányzat mint a közoktatási feladatellátás főszereplője. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Harmath, Ilona (2001) Pomáz helytörténete az őskortól 1690-ig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hegedűs, Diána (2001) Hitler és a művészetek. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hegyváriné Pauló, Mária (2001) Helyi finanszírozás elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hernádi, Zsuzsanna (2001) Reklámvilágban élő gyermekeink. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Herr, Gyula (2001) Esély az önálló életre. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hinora, Edit (2001) Az esztergomi Szent Tamás-hegy története a kezdetektől 1895-ig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hlatki, Hajnalka (2001) Az erkölcs mint az öntudatos lét meghatározó eleme, jog és erkölcs viszonya és jelenlétük a mai emberek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Holl, Magdolna (2001) Kommunikáció és konfliktuskezelés egy intézmény mindennapjaiban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Katalin (2001) A szemléltetés szerepe és jelentősége a történelemtanításban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Mihály (2001) 1813 "a nagy esztendő"!? Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Tímea (2001) Az Esterházy család és Eszterháza aranykora. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Zoltánné (2001) Pedagógiai innováció és megvalósulása a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Horváthné Buzás, Anna (2001) Veszprém megyei jogú város oktatáspolitikájának elemzése a különleges gondozást nyújtó intézmények vonatkozásában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Hudák, Tímea (2001) Nyíregyháza története a kezdetektől a XVIII. század végéig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Hunyady, Katalin (2001) Csongrád megye boszorkányperei a középkorban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Héja, Mirandella (2001) A fiatalkorúak terhességmegszakításának problematikája. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

I

Izbéki, Beáta (2001) A Kárpát-medence népei egymás hagyományainak tükrében (A magyar és a székely örökség). Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

J

Juhász, Barbara (2001) Boszorkányperek a Dél-Dunántúlon (XVI.-XVIII. sz.). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Jurányi, Tamás (2001) Magyarok Amerikában a XIX-XX. század fordulóján (A gazdasági emigráció története). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Jász, Viktória (2001) A mezőtúri cigányság élete és a családi nevelés. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Jászai Nagy, Márta (2001) Az Európai Unió. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Jászné Polgár, Mária (2001) Innovációs törekvések egy keresztyén iskola életében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

K

Kalmár, Györgyi (2001) A Szent Korona és a királykoronázások története a középkorban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kalóné Szűcs, Erzsébet (2001) Minőségbiztosítás az Eszterházy Károly Főiskola Tanulmányi osztályán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kapcsos, Gézáné (2001) A vezető és a csoport kapcsolatának elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kapcsos, Gézáné (2001) A vezető és a csoport kapcsolatának elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Karczagi, Attiláné (2001) Kisebbségi családok problémái avagy...mi lesz veled cigány gyerek? Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Karmazin, Gabriella (2001) Az oktatás minősége és az önkormányzati oktatásirányítás Szolnok megyei jogú városban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Karácsonyiné Handl, Mária (2001) A marketing az oktatási szférában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Katona, Brigitta (2001) Abádszalók nagyközség szociális ellátórendszerének elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Keresztes, Anita (2001) A Leo Amici Alapítvány bemutatása szociálpedagógus szemmel. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Keresztesy, Béláné (2001) A Budapesti Pedagógus Otthon élete, szervezetének és működésének bemutatása és elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kertész, Mária Magdolna (2001) Menekültellátás a Magyar Vöröskeresztben 1989-1999 között. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kirsch, Attila (2001) A Szervét-ügy és annak utóélete. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Andrea (2001) Védőháló védteleknek avagy a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezet Hajléktalan Gondozási Központjának bemutatása, komplex elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kiss, Beáta (2001) A Kolumbusz előtti Dél-Amerika vallása. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, György (2001) A XVI. századi tengeri hadviselés. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Hajnalka (2001) Értük, de nem nélkülük - avagy a cigányág jövőjének lehetséges útja a szociálpszichológia szemszögéből. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kiss, Krisztián (2001) Egy apró település Gyulaj Tolna megyében (kezdetektől napjainkig). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Lajos (2001) Települési közoktatás elemzése és fejlesztési terve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, László (2001) Hatvan város önkormányzatának oktatáspolitikájának elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Petronella (2001) A tiszaújvárosi média és annak tájékoztató hatékonysága. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kisszebeni, Zsófia (2001) A mítoszteremtő ember, modern mítoszaink. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Klész, Beáta (2001) A török kori műemlékek Magyarországon. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kocsyné Takács, Ildikó (2001) A hajléktalanság problémájának megjelenése, kezelésére tett megoldási kísérletek Szentesen. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kohlrusz, Rita (2001) A kommunikáció szerepe a vezetésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kohánka, Éva (2001) Életmód és tradíciók Karancslapujtőn. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kormos, Zsuzsanna (2001) Gyermekvédelem: speciális gyermekvédelem, gyermekotthonok, lakásotthonok. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Korsós, Tímea (2001) A fizikai mérés és mértékegység fogalmának kialakítása az alsó tagozatban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Alíz (2001) Az egységes alapokra épülő differenciálás a tanítási órán és tanítási órán kívül. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Márton (2001) Kisköre oktatáspolitikájának bemutatása az 1990-es évektől napjainkig. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kovács, Nóra (2001) Az integrált magyar nyelvi és irodalmi program 3. osztályos olvasókönyvének és feladatfüzetének elemző bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Éva (2001) Az oktatás sokszínűsége szülővárosomban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kriston, Ágnes (2001) A hallás utáni és a jelről történő daltanítási módok felhasználásának lehetőségei az általános iskola alsó tagozatának énektanításában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kuntár, Éva Ágnes (2001) Egy alternatív pedagógiai program vázlata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kutas, Kinga (2001) A tanulók jogainak érvényesülése az iskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kuzselka, Ferencné (2001) A roma tanulók oktatásának és nevelésének speciális kérdései. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kállai, Rita (2001) A kisebbségi családok problémái. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kármán, Lilla (2001) Lakóhelyen lévő vizes élőhely gerinces állományának felmérése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kövér, Tamás (2001) A torna mozgásanyaga és hatása 1-6. osztályos testnevelésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kürtössyné Aradi, Éva (2001) Önkényuralomtól a Kiegyezésig - Az ún. Kossuth-emigráció működése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Kőháziné Petik, Erika (2001) Hátrányos helyzetűek Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kőműves, István (2001) Konfliktuskezelés az iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

L

Ladányi, János (2001) Egy gyermekotthon bemutatása a kulturális és szabadidős tevékenységein keresztül. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lajtosné Dudok, Mária (2001) Világi és egyházi ünnepek Vácon az 1920-as években a Váci Hírlap tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lakatos, Mónika (2001) A Jászkürt újság története. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Langer, Márta (2001) Alsó tagozatos tanulók szabadidős tevékenységének bemutatása egy városi felmérés alapján. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Laskai, Andrea (2001) Magatartászvar a gyermekpszichiátria tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lebanov, József (2001) Az alapfokú művészetoktatás helyzete a magyar közoktatás rendszerben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Lendvay, Réka (2001) A reformkor nagy utazói. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lengyel, István (2001) Az emberi erőforrás-gazdálkodás pszichológiai támogatásának lehetőségei a rendőrségnél, különös tekintettel a fluktáció csökkentésére Fejér megyében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lisznyai, Beáta (2001) A szexualitás jelenségeinek vizsgálata mozgássárültek körében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Luczáné Lénárt, Ágnes (2001) A modern pedagógia elveinek érvényesülése egy vezetői programban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Lugosi, Balázs (2001) A Szentkorona tana és történetének szerepe az Árpád-házi uralkodók legitimitási kérdéseiben. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lányi, Erzsébet (2001) Viktória és a viktoriánus kori erkölcsök. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

László, Júlia (2001) Az Európai Unió regionális politikája és annak hatása az új tagországokra (Ausztria Finnország Svédország) valamint várható hatása a csatlakozásra váró Magyarországra. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lázár, István (2001) Rabszolga-kereskedelem Fekete-Afrikában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lóth, András (2001) Bántalmazás hivatalos eljárásban bűncselekmény hátterében megjelenő előítélet elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Lükő, Katalin (2001) Nagytálya helytörténete és bibliográfiája. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lőrincz, Viktória (2001) Feszültségoldás kisiskolás korban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

M

Maczkó, Eszter (2001) Viták és elméletek Közép-Kelet Európáról és Magyarországról. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Magda, Dóra (2001) A családi környezet hatása a gyermekek egészséges életmódra nevelésében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Magyar, Csilla (2001) Nehezen kezelhető gyerekek továbbtanulása A Kunhegyesi alternatív szakiskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Magyar, Henrietta (2001) A forgalomban lévő természetismereti (környezetismereti) tankönyvek és munkafüzetek értékelése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Mahlerné Csángó, Mária (2001) A kerettantervek és az innováció kérdése egy konkrét középiskola tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Mahlerné Csángó, Mária (2001) A kerettantervek és az innováció kérdése egy konkrét középiskola tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Mailigerné Bőhm, Anikó (2001) Értelmi fogyatékos gyermekek iskolai szolgáltatásának helyzete dilemmái. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Marosi, Miklósné (2001) Minőségbiztosítás a tapolcai Barackvirág Óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Megyes, Erika (2001) A tanítók helyzetének összehasonlítása az 1900-as évektől napjainkig. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Megyesi, Mária (2001) Gyermekjóléti alapellátások Hódmezővásárhelyen 2000-ben. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Menyhárt, Ildikó (2001) Ehető és mérgező gombák tanulmányozása lakóterületem környékén. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Menyhártné Tanai, Edit (2001) Érték és minőség a Csabrendeki közös fenntartású napközi otthonos óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Miklós, Frigyes (2001) Az önkormányzati rendszer kialakulása hazánkban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Milos, Krisztina (2001) Borsod-Abaúj-Zemplén Megye munkanélküliségi helyzetének elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Mohácsik, Mariann (2001) Translation-Distortion Milne: Winnie-the-Pooh.The Original Work and its Hungarian Version Translated by Frigyes Karinthy. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Molnár, Andrea (2001) Nyelvi analízis az Aszódi II. sz. Fiúnevelő Intézetben, a szexualitás témakörében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Molnár, Józsefné (2001) A kommunikáció szerepe az iskola vezetésében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Melinda (2001) A Csóványos és környéke növényvilága. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Molnár, Orsolya (2001) Diósgyőr infrastruktúrájának fejlődése (1868-1945). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Zsuzsanna (2001) Innováció a "Báthory István" általános iskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Zsuzsanna (2001) Innováció a Báthory István Általános Iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Monori, Krisztina (2001) A "Lóczy" ötvenöt éve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Monori, Ágnes (2001) An animal of my own choice in English and Hungarian tales. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Muhari, Éva (2001) Az írásbeli szövegalkotás fejlesztésének módozatai 3. osztályban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Máriásné Seres, Ildikó (2001) A személyi juttatás tervezésének bemutatása a rendőrségi gyakorlatban. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Másli, Margit (2001) Iskola-összevonás és innováció. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Másli, Margit (2001) Iskolaösszevonás és innováció. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

N

Nagy, Csilla (2001) A Jászkiséri Általános Iskola története. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Diána (2001) Életcélok, életértékek és vágyak vizsgálata a 12-14 éves tanulók körében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Edit (2001) Sámánok táltosok magyar ősvallás. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, György (2001) Innováció és a kistelepülési iskolák. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Ildikó (2001) Prága 1968. a Népszabadság tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Krisztina (2001) Esküvői szokások alakulása a század elejétől napjainkig Ballószögön. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Mónika (2001) Körkörös szerkezet és az emberi zárkózottság Kosztolányi Dezső Pacsirta című regényében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Norbert (2001) Drapéria és ami mögötte van. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Orsolya (2001) Az Alföldi Olajbányász Fúvószenekar története és működése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Sándorné (2001) Célnyelvi innováció a balatonalmádi Magyar-angol Tannyelvű Gimnáziumban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Sándorné (2001) Nyelvileg hátrányos helyzet vizsgálata az alsó tagozaton. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Tamás (2001) Meseillusztrációk grafikai és festészeti eljárások a 8-12 éves korosztály viszonylatában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Zsuzsanna (2001) Települési közoktatás elemzése és fejlesztési terve; Vanyarc. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Zsuzsanna (2001) A települési közoktatás elemzése és fejlszetési terve (Vanyarc). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nagyné Jancsó, Orsolya (2001) Magyarország helyzete és külpolitikája 1918-1929. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nagyné Kovács, Mónika (2001) Irodalmi szövegek feldolgozása a 6. osztályban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagyné Lénárt, Szilvia (2001) Káros szenvedélyek hatása a szervezetre. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nagypál, Veronika (2001) Népszokások az alsó tagozatos ének-zene órákon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Neichl, Lászlóné (2001) Konfliktuskezelés - A Magyar Köztársaság rendőrsége hivatásos állományú tagjai fegyelmi eljárásánek elbocsátásának bemutatása a Munka Törvénykönyvének tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Neichl, Lászlóné (2001) Konfliktuskezelés a Magyar Köztársaság rendőrsége hivatásos állományú tagjai fegyelmi eljárásának, elbocsátásának bemutatása a Munka Törvénykönyvének tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nemes, Matild (2001) Oktatáspolitika és más politikai területek kapcsolata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Neruzsil, Klára (2001) Pedagógiai innováció a minőségbiztosítás tükrében a veszprémi "Bóbita" óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Novák, Krisztina (2001) Közigazgatási munkák szervezése: a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ ügyiratkezelésének racionalizálása. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Nyéki, Zsuzsanna (2001) A válás, a kapcsolattartás és a Kapcsolat Alapítvány összefüggésének vizsgálata. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nyíregyházi, Lajos (2001) A rendőrség története, szervezeti felépítése 1944-1956 között és a rendszerváltást követően. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Németh, István (2001) Iskolai gyermekvédelem. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Németh, Matild (2001) Egy szakközépiskola helyzete önfejlesztésének lehetőségei. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Némethné Bécsi, Viola (2001) A vezető és a csoport kapcsolatának elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Németi, Andrea (2001) Az inkák tündöklése és bukása. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

O

Oláh, Anna (2001) Egy második osztályos tankönyvcsalád elemző bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Oszterman, Ágnes (2001) Az egészséges életmód és hatása kisiskoláskorban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ottlakán, Szilvia (2001) A Ku-Klux Klán története. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

P

Panyiné Juhász, Mária (2001) Istenmezeje település közoktatás elemzése és fejlesztési terve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Pap, Pálné (2001) Közművelődési egyesületek története 1867-1999, a Népfőiskolák. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Papp, Gáborné (2001) "Húsz év múlva..." 9-12 éves gyermekek jövőképének, elképzeléseinek bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pataki, Márta (2001) Konfliktusok az iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Peidl, Ágnes (2001) Roma és magyar kultúra találkozás a kisegítő iskola alsó tagozatában Másság elfogadása, közösségteremtés. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Peidl, Ágnes (2001) Roma és magyar kultúra találkozása a kisegítő iskola alsó tagozatában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Percze, Izabella (2001) Értelmiségi lét Tiszafüreden. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Petercsák, Anita (2001) A honfoglaló magyarok kultúrája és hitvilága. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Polgári, István (2001) A Waffen-SS normandiai harcai. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Pongrácz, Emőke (2001) A pepsi sziget mint kulturális vállalkozás. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Popovics, Zsuzsanna (2001) Gyógyíthatatlan betegek helyzetének megítélése az ápolók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Prell, Ferenc (2001) Kulturális természeti és tájképi értékek, örökségek számbavétele, felhasználása Nagytarcsa település fejlesztésében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Pál, Beatrix (2001) A szociális munka lehetőségei a Pétervásárán élő időskorúak körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pálinkó, Veronika (2001) - Le vagabond - Les signes du vagabondage dans la poésie d'Arthur Rimbaud. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Páll, Zsolt (2001) A nyírbátori Báthory István Gimnázium története. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pásztiné Vajda, Adél (2001) Napóleon - a katona az államférfi. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Pásztor, Judit (2001) A gyermekvédelmi törvény megvalósulása Balassagyarmaton. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Péringerné Sárkány, Mária (2001) Egy lehetőség a fennmaradásra a minőségbiztosítás a zánkai Napköziotthonos Óvodában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Péringerné Sárkány, Mária (2001) Egy lehetőség a fennmaradásra a minőségbiztosítás, a zánkai Napköziotthonos Óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Pöll, József (2001) Nők a munka világában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

R

Ragcsák, Renáta (2001) Kapcsolat a Biblia és a zeneirodalom és egyházzenei műfajai között. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ridegh, Ágnes (2001) A belső Public Relations tevékenység vizsgálata. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Rimanóczy, Zoltán (2001) Die geschichte der Berliner Mauer. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Rissai, Lászlóné (2001) Az Ódry Árpád Művészotthon élete. Szervezetének és működésének bemutatása és elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Román, Lászlóné (2001) Tantestületi klíma mérése a kerecsendi általános iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Ruzsinszki, Beáta (2001) Tokaj-hegyaljai mezővárosok. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Rákhely, Anita (2001) Friedrich Dürrenmatt: Der Besuch der alten Dame Interpretation. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Rápolti, Adrienn (2001) Deák Ferenc és a kiegyezés. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

S

Sallai, Edina (2001) A Bükk-hegység nevezetes ősmaradvány lelőhelyei. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sass, Gábor (2001) Sirok története a kezdetektől napjainkig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Scheffer, Ágnes (2001) Die Rolle der Drogen im Leben von Peter Altenberg und Géza Csáth und deren Spiegelung in ihren Werken. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Schinogl, Ferenc Tamás (2001) Csoportépítési, csoportszervezési lehetőségek a vezető munkájában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Sebestyén, Diána (2001) Természeti és tájképi értékek számbavétele és felhasználása a Hortobágy fejlesztésében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sebestény, Adrienn (2001) Csiky Sándor 1848-as országgyűlési tevékenysége. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sebő, József (2001) Iskolánk a veszprémi glóbuszon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Simon, András (2001) A multimédiafejlesztés szoftver eszközrendszere. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Simon, Gusztáv (2001) Egy konkrét település oktatáspolitikájának elemző értékelése - Mátranovák. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Simon, Gábor (2001) A család és a drog. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Simonné Kulcsár, Mária (2001) A humántőkébe történő beruházás. Képzése képzési rendszerek hatékonysága a rendőrség gazdaságvédelmi osztályán. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sinka, Krisztina (2001) Vízszennyezés a Hármas-Körösön Kunszentmárton térségében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sipos, Melinda (2001) L'argot. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sipos, Monika (2001) Erich Kästner: Emil und die Detective. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sivák, László (2001) Luxemburgi Zsigmond hadi reformjai és a török veszély. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Skultéti, Ágnes (2001) A cigányság eredete vándorlása és magyarországi helyzete a XIX. századig. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Soós, Levente (2001) Anarchizmus vagy terror? Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Stefkó, Krisztián (2001) A francia hadsereg az újítások tükrében XIV. Lajos korában (1661-1715). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Stolár, Mihály (2001) Ajka város oktatáspolitikájának elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Stuller, Andrea (2001) Heréd története és bibliográfiája. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sturovics, László (2001) Ráckeve és térsége foglalkoztatási helyzetének valamint a munkanélküliség enyhítésére hivatott eszközök működésének elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Adél Katalin (2001) Kollektív szerződés kollektív alku. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Attila (2001) A Magyar Királyi Honvédség toborzó útján való kiegészítéséről. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Enikő (2001) A prevenció lehetőségei Jászberényben és egy bordeaux-i kerületben. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabó, Erika (2001) Orániai Vilmos és a németalföldi szabadságharc. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Mária (2001) A gyermekkori devianciák egy általános iskola tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Violetta (2001) Az elemi iskolai tankönyvekben közvetített művelődési anyag változásai 1920-tól napjainkig a Tanácsköztársaság bemutatásán keresztül. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Zsófia (2001) Szerzői jogok és plágium. Az írás etikájának aktuális problémái. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szalai, Adrián (2001) Örmény genocídium. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szanics, Sándorné (2001) Budapest főváros IV. kerület Újpest önkormányzatának szociálpolitikája. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szatmáriné Tóth, Melinda (2001) Konfliktuskezelés az iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szautner, Antalné (2001) Konfliktusok tipizálása, fajtái és megoldási módjuk az iskolai szervezetekben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szekeres, Edina (2001) Jász-Nagykun-Szolnok megyei keresztszemes kézimunkák. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szekeres, Lászlóné (2001) A büntetőeljárásban résztvevők az igazságszolgáltatást segítők védelmi programja: A Tanúvédelem. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szencziné Barta, Katalin (2001) Marketing a speciális nevelési-oktatási szférában - tudatos PR tevékenység. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szenftner, Krisztina (2001) Lachen über den Weinenden und weinen über den Lachenden. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szilágyi Jánosné, . (2001) A "zavaró gyermek" - a Debreceni Herkules csoport tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szokoly, Ágnes (2001) Az anglikán egyház kialakulása. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sztachó, Szilvia (2001) Bourbon Henrik és a vallás. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sztancsik, József (2001) Innovációs lehetőségek a cserhátsurányi Tessedik Sámuel Általános iskolában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szántiné Váradi, Zsuzsanna (2001) A minőségbiztosítás kezdeti lépései. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Székely, Adrienn (2001) A boszorkányok tevékenysége és a fellelhető boszorkányperek Szabolcs vármegyében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szövényi, Zsuzsanna (2001) A gyermekvédelem átalakulása egy gyermekotthon tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szőcsné Bálint, Ágnes (2001) A Természettudományi Közlöny elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szőke, Krisztina (2001) A 'Shirayan Vajramutthi' harcművészet helye a "mítoszok" világában. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szőllősi, Ernő (2001) Előítélet okai tünetei és megszüntetésének lehetőségei a Rendőrség hivatásos állománya körében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Szőllősi, Sándor (2001) A boszorkányság és boszorkányperek Sopron megyében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Ságiné Szűcs, Klára (2001) A minőség és a minőségfejlesztés mint speciális új tartalom és tevékenységforma egy általános iskola életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Sándor, Emőke (2001) 8-10 év közötti gyerekek erkölcsi értékrendjének viszgálata empirikus módszerrel. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sánta, Miklós (2001) A tinédzserkorosztály életvitelének bemutatása a veszélyeztető faktorok tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sáriné Stéger, Ágota (2001) Az Erdei tagóvoda egyik nevelési területének önértékelési folyamata. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sáriné Stéger, Ágota (2001) Minőségbiztosítás - az Erdei tagóvoda egyik nevelési területének önértékelési folyamata. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Sáriné Stéger, Ágota (2001) Minőségbiztosítás. Az Erdei tagóvoda egyik nevelési területének önértékelési folyamata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Sőregi, Tiborné (2001) Konfliktus és megoldási módjai a közoktatásban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

T

Takács, Margit (2001) Kassák Lajos: Egy ember élete című regényének elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tari, Györgyi (2001) The character of the donkey in English and Hungarian children's literature. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tari, Roland (2001) A Mediciek maecenaturája. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tarjányi, Mária (2001) Az alternatív pedagógiai rendszerek hatása a magyar közoktatásra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tarjányi, Szabolcs (2001) A determinizmus és az emberi szabadság filozófia értelmezése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Timár, Imre (2001) A kölcsönös előítéletek okai, tünetei és megszüntetésének lehetőségei a lakosság és a Rendőrség kapcsolatában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Titkó, Erzsébet (2001) Geschichte einer schwäbischen Gemeinde Trautsondorf und ihres Schulwesens im 18. und 19. Jahrhundert. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tolnai, András (2001) Minőségbiztosítás. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tolnai, Andrásné (2001) Minőségbiztosítás. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tolnai, Andrásné (2001) Minőségbiztosítás (Gondolatok javaslatok egy lehetséges minőségbiztosítási rendszer kiépítéséhez az ajkai Katica Óvodában). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tolnay, Lajos (2001) A rendőrségre jelentkező fiatalok pályamotivációjának vizsgálata és a motívumok pszichológiai elemzése. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tolnay, Sándor (2001) Az alkotmánybíráskodás első évtizede Magyarországon. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tureczki, Krisztina (2001) A Waldorf pedagógia antropólógiai, kultúrfilozófiai, társadalomfilozófiai alapjainak a leírása. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Turzó, Katalin (2001) A gyermekek jogai és védelme Magyarországon. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tászler, Gabriella (2001) A távmunkavégzés helyzete Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóth, András (2001) A társadalmi környezet hatása a tatai Eötvös József Gimnázium oktatási struktúrájának alakulására (1990-2000). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tóth, Bernadett (2001) Suche nach dem sinn des lebens untersuchung das verhalten von hannes kürmann im spiegel der logotherapie Max Frisch: biographie: Ein spiel. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Tóth, Imre (2001) Egy kisiskola innovációs törekvései. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tóth, Judit (2001) Bethlen Gábor portai követe: Tholdalagi Mihály. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tóth, Marianna (2001) A pedagógiai folyamatra vonatkozó újítás, korszerűsítés elméleti, gyakorlati vonatkozásai óvodánk pedagógiai programjának tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tóth, Nikoletta (2001) Az atkári általános iskola története a tantervváltozások tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóth, Rita (2001) A jász identitás újraéledése. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóthné Iparos, Henriett (2001) A burn out szindróma a szociális szférában tevékenykedők körében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóthné Szilágyi, Anita (2001) Rétság kistérség a SAPARD program tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

V

Vallyon, Krisztina (2001) Gyöngyház. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Varga, Beáta (2001) Környezetvédelmi tájékozottság a nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Gabriella (2001) Kossuth Lajos emigrációban töltött napjai. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Katalin (2001) Európa útja az unióig. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Tünde (2001) A távmunka jelentősége és lehetőségei Magyarországon. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Varga, Viktor (2001) Az ókori India vallási és filozófiai irányzatai különös tekintettel a buddhizmusra. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Vargáné Hegedűs, Mária (2001) A gyermekvédelmi törvény alkalmazásának problémái Törökszentmiklóson. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vass, Csaba (2001) A közrendvédelmi vezető feladatai az állomány szakmai képzésében erkölcsi-fegyelmi nevelésében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Vass, Tímea (2001) A dalok és oktatásuk az általános iskolákban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Veisz, Endre (2001) Tanügyigazgatás és oktatáspolitika a volt pápai járásban 1970-1983. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Veisz, Endre (2001) Tanügyigazgatás és oktatáspolitika a volt pápai járásban 1970-1983. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Velkei, Bernadett (2001) A hangképzés szerepe az általános iskola alsó tagozatos ének-zene óráin. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Veréb, Viktória (2001) A nyelvileg hátrányos helyzetű gyermekek beszédfejlődése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vinczéné Bakai, Beáta (2001) München CD-ROM im Fremdsprachenunterricht. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Vinisné Tromposch, Ildikó (2001) A kiégési jelenség tapasztalata óvodapedagógusok körében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Virág, Nóra (2001) A kiválasztás és annak gyakorlata egy nagy magyarországi biztosítótársaságnál. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Vizsy, Erzsébet (2001) Az európai felnőttképzés fejlődésének tendenciái, hátrányos helyzetű társadalmi rétegeket érintő jogi szabályozás szempontjából. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vrábel, Katalin (2001) Budapest, X. kerületi nők a siker tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vráber, Katalin (2001) Budapest X kerületi nők a siker tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Válint, Viktória (2001) Tartósan munka nélkül maradt családok néhány problémája. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vámos, Szabolcs (2001) Róma és a barbárság: A Germánok szerepe a civilizáció bukásában. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Várszegi, István (2001) Az oktatási szakértő. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

W

Wagenhoffer, Lászlóné (2001) A vezetési, irányítási és döntéshozatali rendszer, és pszichológiai problémái. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Wagenhoffer, Lászlóné (2001) A vezetési- irányítási- és döntéshozatali renszer és pszichológiai problémái. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Wiegandt, Tamás (2001) Észak-Korea atom- és rakétaprogramja a nemzetközi kapcsolatok történetének tükrében. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Willi, Krisztina (2001) 1956. október 23-24 és a rádió ostroma. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Wohlfart, Zsuzsanna (2001) Zirc város közoktatásának elemzése és fejlesztési terve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Wágner, Rita (2001) Die Geschichte und wirtschaftliche Entwicklung des Dorfes Kecskéd und dessen Wirkungen auf den Unterricht. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

X

x, y (2001) A százéves háború politikai és hadtörténeti jelentősége. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Z

Zagyva, Péter (2001) Deutsches Heerwesen nach der Machtergreifung. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Zarnócki, Sándorné (2001) Egy tantestület klíma vizsgálata a minőségbiztosítás jegyében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Zemlényiné Bíró, Judit (2001) Heves város oktatáspolitikai tevékenységének elemző értékelése 1990-2000. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Á

Ádámné Litkei, Zsuzsanna (2001) A nők helyzete az iszlám vallásban. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ö

Ördög, László (2001) A magyar altiszti kar rövid története (Különös tekintettel a Magyar Királyi Honvédségre). Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

Ördög Józsefné, . (2001) Közművelődési egyesületek története Jászárokszálláson 1867-2000. Nincs thesis, Digitalizálás Jászberény.

A lista elkészültének dátuma: Thu Jun 13 07:05:38 2024 CEST.