Tallózás dátum szerint

Egy szinttel feljebb
Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Szerző | Tétel típus | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ö
Tételek száma: 596.

A

Akela, Sabona (2014) Afgán menekültek Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Albert, Attila (2014) A kompetenciák szerepe a felnőttképzésben, közterület-felügyelő szakképzés kompetenciafejlesztése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Albert, Judit (2014) Kutya Babesiosis vizsgálata Nógrád Megyében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

András, Hunor (2014) Székely nép eredete és története. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Andrási, Dorottya (2014) Korai mozgásfejlesztés a bölcsődében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Andrásy, Zsuzsa (2014) Az akkreditáció rendszere, program akkreditáció a gyakorlatban: Spin Teremkerékpár edző akkreditáció. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Andréné Kiss, Katalin (2014) Vezetői tulajdonságok, vezetési stílusok, vezetői készségek, és a vezetői hatékonyság elemzése: A rendőri vezetői eredményesség napjainkban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Angyal, Dorottya (2014) A Térségi Integrált Szakképző Központok létrehozásának és működésének tapasztalatai az Egri TISZK KKN Kft. tevékenységének kapcsán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Angáné Patvaros, Csilla (2014) Az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ és a Barcika Art Kft. személyzetbeszerző tevékenységének összehasonlítása (Személyzetbeszerzés a közszférában és a versenyszférában). Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Antal, Anikó (2014) Gyermekek az internet hálójában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Antal, Gizella (2014) A médiakultúra fejlődésének veszélyei a társadalomra: Az internet gyermekekre gyakorolt hatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Antalicz, Anita (2014) A jutalmazás és büntetés pedagógiai kérdéseinek összehasonlító elemzése és iskolában és a családban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Apró, Anna (2014) A környezetkímélő energiahasználat és a megújuló energiaforrások tudatosításának lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

B

Bacsó, Tamás (2014) A rendszerváltás hatása a közszolgálati médiára. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Bajdik, Gábor (2014) Internethasználat a fiatalok körében: Vizsgálatok a közösségi oldalak használatáról. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bak, Bettina Lili (2014) Liliomszál Virágbolt Arculat bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Bakai, Antónia (2014) Állami gondozásba került gyermekek életkörülményei. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Bakonyi, Levente (2014) A probiotikumok különös fókuszban a Bacillus clausii. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Bakonyi, Petra Nóra (2014) Kulturális Turizmus vizsgálata Mezőkövesden. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Bakos, Gáborné (2014) A dolgozók képzése, munkahelyi képzési rendszerek kialakítása: Humánerőforrás fejlesztés munkahelyi képzéseken keresztül, a képzések hatékonysága a Salgglas Zrt-nél. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Balasi, Balázs (2014) Az ipari hulladékok keletkezése, begyűjtése, feldolgozása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Balog, Mária (2014) A Drégelypalánk Községi Könyvtár weboldalának elkészítése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Balogh, Attila László (2014) Az Y generáció. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Balogh, Ferenc (2014) A természetvédelem jelenkori erkölcsi elveinek és gyakorlatának fontosabb kérdései. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Balogh, Gergő (2014) Az újraolvasó Esti Kornél. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Balogh, Gréta (2014) A kisgyermek átsegítése a családból a bölcsődébe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Balás, Veronika Lilla (2014) A tudatos fogyasztói magatartás. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Balázs, Bianka (2014) A játék szerepe a korai német idegen nyelv tanítása során. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bander, Dalma (2014) A hatékony tanár jellemzői. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Barabás, Janka (2014) A közösségi kertek az Európai Unióban, különös tekintettel Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Barabás, Mária (2014) Az e-könyv: múlt, jelen, jövő. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Baranyai, Renáta (2014) A Jászság rendezvényeinek turisztikai hatásai. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Baranyi, Tamás (2014) A globális éghajlat és az energiagazdaság. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Barcsák, Barbara (2014) Észak-magyarországi régió egészségturizmusa. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Barna, György (2014) Természeti jelenségek a zenében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Barnáné Sike, Enikő (2014) Mindennapos testnevelés az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Barnóczki, Gerely (2014) Bor és Egészség. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bartha, Erika (2014) Tiszaújváros szerves hulladékgazdálkodása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Barthel, Gábor (2014) A munkahelyi stressz hatása a személyiségre. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bartók, Mercédesz (2014) Agresszivitás a médiában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Bartók, Virág Dominika (2014) A kisgyermekek rajzi fejlődésének segítése a bölcsődében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bartók, Zoltán (2014) Vezetési stílus és hatékonyság. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Baráthné Szaszkó, Judit (2014) A felnőttek tanulási motivációi az egész életen át tartó tanulás tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Barók, Réka (2014) Kolorprojekt: Kazincbarcika és térsége turisztikai és gazdaságfejlesztő projektjei a térség imázsának formálásra. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Behina, Istvánné (2014) Kerek erdőből a Subaru Imprezába: a gyermekek vizuális gondolkodása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Bellaagh, Daniella (2014) Anyag és alak dunai kavicsok példáján. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Bendiák, Adrienn (2014) Gyermekbántalmazás hatása a felnőttkori életre. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Benedek, Szidónia Anna (2014) Az apa szerepe a kisgyermek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Beniczky, Klára (2014) Franz Kafka A per című regényének értelmezései, a bűn kérdésköre a szakirodalom tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Berczeli, Petra (2014) A Jászberényi Állat – és Növénykert külső kommunikációja. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Berdó, Júlia (2014) Fogyasztóvédelem a mindennapokban. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Berki, Bettina (2014) A tévés mesefilmek hatása a kisgyermekek fejlődésére. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bertók-Fülöp, Katalin (2014) A burnout szindróma megjelenésének gyakorisága és okai a több műszakban dolgozó ápolók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Besenyiné Kis, Erzsébet (2014) Vizuálesztétikai nevelés hatása a gyermekekre a nagykátai óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bettenbuk, Mária (2014) A nem hagyományos foglalkoztatási formák térnyerésének, a munkaviszonyok változásának vizsgálata napjainkban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Bezsenyi, Tamás (2014) Pályaorientáció, pályaszocializáció a Magyar Honvédség társadalmi megjelenésének tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Biros, Judit (2014) Magyarország logisztikai helyzete, szerepe az Európai Unióban. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Biró, Anett (2014) Az egri Natura Szépségszalon. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Biró-Szabó, Krisztina (2014) Az iskolaotthon és az egész napos nevelés. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Boda, Klaudia (2014) A Káli-medence idegenforgalmi adottságainak elemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Bodor, Krizstián (2014) Online vizsgáztató rendszer PHP és SQL alapokon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bodor, Ágnes (2014) Az egész életen át tartó tanulás szerepe napjainkban a 18-25 évesek körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bognár, Szabolcs (2014) A Semmelweis Egyetemen működő testnevelői és edzői képzések napjainkban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Boja-Kovács, Andrea (2014) Fejlesztő matematikai feladatok az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bolla, Georgina (2014) A tánc világának bemutatása a pedagógia szemszögéből: "Tánctanulástól - tánctanításig". Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Boros, Anikó (2014) Munka nélkül - Remény a reménytelenségben(?). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Borosné Szász, Móika (2014) Turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek Budapest és környéke. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Botos, Bertalan Sándor (2014) RFID mérések vizsgálata és demonstrálása LabVIEW eszközzel. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Bozsó, Dávid (2014) A veszélyeztetett gyermekek–és fiatalkorúak bűnözése Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bozsó, Gabriella (2014) A mese szerepe, jelentősége a gyermek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bredák, Adrián (2014) Fiatalok munkanélkülisége az Európai Unióban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Bruda, Brigitta Gabriella (2014) A család hatása, szerepe, jelentősége az ember lelki egészség védelemben: Fókuszban a 20-25 éves fiatal felnőttek. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Budai, Lívia (2014) Hagyományőrzés és kultúra a jász etnikumnál. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Bugyis, Péter József (2014) A busido megjelenése az európai és amerikai filmekben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Buhala, Gézáné (2014) A cigány mese- és mondavilág megismerése, megismertetése a cigány és nem cigány származású gyermekekkel a jászladányi óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Buhala, Gézáné (2014) A cigány mese- és mondavilág megismerése, megismertetése a cigány és nem cigány származású gyermekekkel a jászladányi óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bujnóczki, Beáta (2014) Néphagyományaink közvetítésének lehetőségei az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Bánkáné Berta, Éva (2014) Pedagógusok szerepvállalása a tanulási kultúra tanórán kívüli fejlesztésében. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Bánovics, Károlyné (2014) A vezetői eredményesség a közoktatásban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bárdos, Dániel (2014) Ökoturizmus a Bükki Nemzeti Parkban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Béres, Réka (2014) Legacy of Edgar Allan Poe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Béres, Zoltánné (2014) Mese megjelenési formái, különböző szociokulturában nevelkedő kisgyermekek családjában. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Bíró, Valentina (2014) A babaszoba hatása a csecsemő és kisgyermek fejlődésére, egészségére. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Bódi Nagy, Barbara (2014) A fogyasztóvédelem alapfogalmai, kialakulása és fejlődése napjainkig. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Bóna, Nándor (2014) A Jász Múzeum és a Jász Múzeumért Alapítvány kiadói tevékenysége. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bóta, Krisztina (2014) Hazugságok, megtévesztések, befolyások a média által a társadalomra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bóta, Éva (2014) Funkcionális analfabetizmus jelenségének vizsgálata át- és szakképző programokban a XXI. század hajnalán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Bóta, Éva (2014) Funkcionális analfabetizmus jelenségének vizsgálata át- és szakképző programokban a XXL század hajnalán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

C

Csató, Vivien (2014) Fogyasztóvédelem az Elektronikus Kereskedelemben. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Csehné Nagyistván, Erika (2014) A mese és a gyermek: A mese szerepe a gyermeki személyiség alakulásában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Csekeiné Vagács, Zsuzsanna (2014) Matematikai problémamegoldás vizsgálata szöveges feladatokkal. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Csekő, Osolya (2014) Báthory Erzsébet élete. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Cseri, Viktória (2014) Animációs film készítése irodalmi mű alapján A nyelves királykisasszony. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Cseri, Viktória (2014) Animációs film készítése irodalmi mű alapján A nyelves királykisasszony. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Csernák, Adél (2014) Reklámok a fogyasztóvédelemben. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Cserős, Dávid (2014) Magyar szomszédsági kapcsolatok és külkapcsolati stratégiák. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Csiba, Tamás (2014) A felnőttképzésben résztvevő tanulók vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Csomor, Norbert (2014) A jövedelmi és fejlettségi viszonyok, valamint a közúti közlekedés elemei közötti összefüggések vizsgálata Magyarországon 2004 és 2010 között. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Csáki, Anita (2014) Gyermekkönyvtárak fejlődése a Jászságban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Csősz, Krisztián (2014) Encs kistelepülés hulladékgazdálkodása és szelektív hulladék gyűjtése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Czakó, Ádám (2014) Hazánk mezőgazdasági hulladékainak talajjavító felhasználása, komposztálása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Cziberéné Lieber, Erika (2014) A hazai börtönkönyvtárak története. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Czifra, Dalma (2014) A kompetencia jelentősége a munka világában - a Rádi Pékség Kft. kompetenciaalapú kiválasztási rendszerének vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Czirkus, Babett (2014) Régi világ nyomában arculata: Egy tájház arculatának megtervezése és az arculati kézikönyv kivitelezése. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Czirkus, Babett (2014) Régi világ nyomában arculata: Egy tájház arculatának megtervezése és az arculati kézikönyv kivitelezése. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Czuczor, Réka (2014) Az Egri Bikavér Ünnepének bemutatása a rendezvényszervezés kérdéseinek tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Czudarné Tóth, Klaudia (2014) Szabadidő eltöltése egy kis községben a serdülőkorú fiatalok körében. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Czókoly, Alexandra (2014) A Nemzeti Dohányboltok bevezetésének fiatalkorúak dohányzására gyakorolt hatása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

D

Dajka, Miklós (2014) Magyarország iskolázottsága a statisztikai adatok tükrében: (Roma népesség iskolázottságának fejlődése). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Dancs, Petra (2014) Gyümölcsből készült alkoholos italok összehasonlítása borokkal. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Demeter, Marcell (2014) A magyarországi non-profit szervezetek hatékony működését gátló tényezők. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Dezső, Erik (2014) Gyógy- és termálfürdők szerepe az Észak-Magyarországi Régió gyógyturizmusában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Dienes, Dóra (2014) Az idegenforgalom lehetőségei Edelényben különös tekintettel az L’Huillier - Coburg kastély turizmusélénkítő hatására. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Dobi, Orsolya (2014) Társas kapcsolatok a csecsemők és kisgyermekek játéktevékenységeiben. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Dobos Rhea, Krisztina (2014) A könyvtárak és a könyvtárosok szerepe a 21. században. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Domokos, Mariann (2014) A munkahelyi stressz és a kiégés vizsgálata az egészségügyben és a vendéglátásbandolgozók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Dorony, Noémi (2014) Fogyatékos gyermekek az óvodában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Dropka, Zsófia Eszter (2014) Mikotoxinok analitikai vizsgálata borokban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Dula, Áron (2014) A kadarka. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Dulai, András (2014) Megújuló energia termelése, mint a településfejlesztés eszköze: európai és hazai perspektívák. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Dávid, Judit (2014) A kreativitás fejlesztésének lehetőségei kisiskolás korban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Dávid, Levente (2014) A mobiltelefonok hatása a mindennapokban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Dúzs, Daniella Magdolna (2014) A kisgyermekek egészséges táplálása a kezdetektől. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Dőri, Adrienn (2014) Miskolc földrajzi elhelyezkedésének turisztikai szempontú elemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

E

Erdélyi, Anikó (2014) A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. marketingkommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Erdélyiné Sztankó, Noémi (2014) Óvodapedagógus szerepvállalása az obesitas prevenciójában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

F

Falcsik, Andrea (2014) A család szerepe kisgyermekkorban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Faragó, Kinga (2014) La sécurité nationale de la France après la Guerre froide. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Faragóné Mészáros, Éva (2014) Tanulószerződéssel a munka világában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Farkas, Attila (2014) A magyar játékfilmek vizsgálata kezdetektől napjainkig. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Farkas, Gergő (2014) A Jégkorong: Az edzőtáborozás szerepe a jégkorong sportágban. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Farkas, Péter (2014) Az egyenlőség és diszkrimináció oktatása a középiskolában. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Farkas, Szabina (2014) A Kereskedelmi és Hitelbank lakossági hitelezésének marketingtevékenysége. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Farkas-Sári, Brigitta (2014) A befogadás, beilleszkedés időszakának problémái az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Farkasné Tomsik, Tímea (2014) Abádszalók város hátrányos helyzetű csoportjainak munkaerő-piaci elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fazekas, Barbara (2014) Anya – gyermek kötődés. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Fazekas-Tóth, Andrea (2014) Szocializálódás alapjai a martfűi Játékvár Óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fazekasné Hesz, Erzsébet (2014) Az iskolai szociális munka jelentősége sajátos nevelési igényű oktatási-intézményben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fehér-Szabó, Nikolett (2014) A borcímkézés szerepének vizsgálata a vásárlói döntés folyamatában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Fejes, Csilla (2014) Az élelmiszer-adalékanyagok szabályozása, jelölése, valamint a fogyasztók ismeretei és megítélése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Fekete, Mátyás (2014) A Laskóvölgyi-víztározó hüllő és kétéltű közösségei. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Feketéné Egri, Erika (2014) Zenei nevelés, zeneterápia korosztálytól függetlenül: Alternatív lehetőségek az egészséges és a középsúlyos értelmi fogyatékkal élők számára. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ferencsák, István (2014) Egerben és Eger környékén élő, pártfogás alatt álló fiatalkorúak bűnelkövetéshez vezető okainak vizsgálata dokumentumelemzés módszerével. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Ferencsák, István (2014) A gyakorlat során megismert ifjúsági projekt bemutatása a tervezéstől a megvalósítás értékeléséig:(Kortárssegítő képzés folyamatának bemutatása az egri RÉV-ben). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Ferencz, József (2014) Kína gazdasági fejlődése a 20. század második felében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Ferenczy, Ákos András (2014) Kékfrankos szőlőfajta rügyterhelésének hatása a szőlő minőségére, mennyiségére, és a készülendő bor típusára. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Filep-Láng, Petra Fanni (2014) Táncoktatás az általános iskolában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Fodor, Krisztina (2014) Felnőttképzési módszerek napjainkban: A Magyar Honvédség Egészségügyi képzési rendszerének tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fodor, Mária (2014) A sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelését segítő pedagógiai módszerek. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Forgács, Florina (2014) The Noxious Impacts of Global Warming on the Inuit of the Canadian North. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Forrai, Melinda Veronika (2014) A hazafias nevelés ápolása nemzeti jelképeink által. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Frecskó, Krisztián (2014) Általános iskolák és lehetőségeik a mai magyar közoktatásban: Központi és alternatív pedagógiák. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Fábián, Péter (2014) Heves -, és Borsod-Abaúj-Zemplén megye külkapcsolatainak összehasonlítása az Európai Unióhoz való csatlakozástól 2008-ig. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Fóti, Dávid (2014) A gördeszkás szubkultúra. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Füleki, Flavián (2014) Helyi munkanélküliség-kezelési lehetőségek vizsgálata Egerben, német példák tükrében. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

G

Gazsó, Mariann (2014) A roma diszkrimináció jelenségének vizsgálata Fliegauf Bence Rengeteg és Csak a szél című filmjeiből vett jelenetek illusztratív elemzésével. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gaál, Gabriella (2014) Egészséges életmódra nevelés. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gellén, Erika (2014) Villamos energia értékesítés és kereskedelem az árutőzsdén: a Mátrai Erőmű Zrt. gyakorlata. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Gergely, András (2014) A litvániai lengyel kisebbség helyzete a független Litván állam létrejöttét követően. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Gergi, Tamás (2014) Az internet szerepe a középiskolások életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gerginé Makai, Zsuzsanna (2014) A munkaerő-vándorlás: A CO-OP STAR Zrt. jászsági régióinak bemutatása, munkavállalóinak véleménye a munkahely elhagyásával kapcsolatban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Geréb, Kinga (2014) Diákönkormányzat bemutatása. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Gonethné Fogarasi, Anita Mária (2014) A család hatása a gyermekekre a rendszerváltás után. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Grendorf, Zoltán (2014) A városhiányos községek helyzete, avagy a szukcessziót követő deviancia. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Gulyás, Csaba (2014) Az Együtt-PM Szövetség 2013 és 2014 közötti kampánytevékenysége Heves megye 1. számú választókerületében. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Gulyás, Lilla (2014) A londoni olimpia elemzés. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Gulyás, Lilla (2014) A londoni olimpia elemzése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Gulácsi Vitányi, Violetta (2014) Idegennyelv-ismeret és pályaorientáció kapcsolata. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Gyarmati, Gábor (2014) Központi jogosultságkezelő rendszer megvalósítása a Szent István Egyetemen. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Gyugel, Dina Dalma (2014) Mindszenti Hírek: Repertórium. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Gyura, Eszter (2014) Napjaink kedvelt témája: Vámpírok ábrázolása a különböző alkotásokban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Gyurcsik, Krisztina (2014) Néptánc-hagyomány továbbörökítése a kazári Aba Sámuel Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gyurika, Martin (2014) Pixel- és vektorgrafikus grafikai rendszerek összehasonlító elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gyányi, Ildikó (2014) A felsőfokú oktatás hatékonysága Észak-Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Györfi, Attila (2014) Internet használati szokások változása egy adott populáción belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Győri, Klarissza Klára (2014) Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia az általános iskola alsó tagozatában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Gál, Szabolcs (2014) Az előkészítő játékos szerepe a röplabdában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Gálikné Túri, Andrea (2014) A hagyományőrzés hatásai az óvodában. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Gáspár, Tamás (2014) From „made in China” to „invented in China” avagy termékrendelés az e-kereskedelemben. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Gózner, Réka (2014) A Corvina integrált könyvtári rendszer lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Gózner, Réka (2014) A Corvina integrált könyvtári rendszer lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Göböly, Józsefné (2014) Otthoni ápolás, avagy Idősek Otthona az egri lakosok szemszögéből. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Göröcs, Péter (2014) Nógrád vármegye területén lévő várak, különös tekintettel Fülek, Nógrád, Szécsény várak történetére. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Görög, Hajnalka (2014) A kisgyermekes nők visszatérése a munka világába. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

H

Habány, Zsanett (2014) Üledékföldtani megfigyelések Novaj környékén. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Hajas, Tamás (2014) 4. osztályos anyanyelvi tankönyvek elemzése és összehasonlítása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hankó, Krisztina (2014) Zenei képességfejlesztés az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Hargitai, Soma (2014) Másodrendű felületek ábrázolása komputeralgebrai rendszerekkel. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Hegede, Szilvia (2014) Vezetési stílusok vizsgálata a Jász-Plasztik Kft.-nél. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hegedűs, István (2014) A NAV Heves Megyei Adóigazgatósága emberi erőforrás gazdálkodása 2011-2013 között. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Hegyi, Balázs (2014) A Szomolyai cseresznye, mint eredetvédett termék előállításának és piacra juttatásának menedzsmentje. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Herczeg, Szilvia (2014) Vállalaton belüli kommunikáció azon belül a felnőttképzés szerepe. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Hermann, Ildikó (2014) Lakóhelyem és környékének kézműves hagyományai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Hermann, Ildikó (2014) Lakóhelyem és környékének kézműves hagyományai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Herner, Dániel (2014) Interaktivitás és film – kutatás és kísérlet a film és az interaktivitás kapcsolatáról avagy Van-e az interaktív filmnek létjogosultsága társadalmunkban? Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Hlavács, Kitti (2014) A gyakorlat során megismert ifjúságpolitikai dokumentum (települési ifjúsági koncepció, ifjúsági cselekvési terv) elemzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Homoki, Gerda (2014) Munkahelyi stressz multinacionális dolgozók szemszögéből nézve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hornyeczki, Anna (2014) 18-25 évesek olvasási- és médiahasználati szokásai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Andrea (2014) Mentálhigiéné a Harmónia Idősek Otthonában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Enikő (2014) Ifjúságsegítő FSZ.: Egy önállóan végzett ifjúságszociológiai vizsgálat céljának, módszerének, eredményeinek bemutatása, értékelése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Enikő (2014) A Spanyol örökösödési háború. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Horváth, Erika (2014) A közösségfejlesztés szükségessége a mélyszegénységben élők körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Fruzsina (2014) Fogyatékossággal élő emberek helyzetének az értékelése, a felnőttképzésben és a munkaerőpiacon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Gyuláné (2014) A munkanélküliség hatása a családban a gyermekre. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Istvánné (2014) A családból a bölcsődébe való átlépés segítése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Horváth, Melinda (2014) Családmodell a múltban és most. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Horváth, Péter (2014) A közmunkaprogram lehetséges hatásai a bűnözés tekintetében Jászapátin. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Horváth, Zoltán (2014) Törpevízerőmű létesítési lehetőségek feltárása egyes Heves -megyei vízfolyásokon. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Hosztafi, Annamária (2014) Az önkéntesség magyarországi helyzetének bemutatása, a Magyar Vöröskereszt és a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület külső kommunikációja. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Hovanyec, Henrietta (2014) Iszapkezelések kémiai monitoring vizsgálatai. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Hullan, Kinga (2014) On-line ifjúsági szubkultúrák a 14-21 éves korosztály körében napjainkban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Husonyicza, Andrea (2014) A rajz mint a gyermek megismerésének lehetősége. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Háfra, Anita (2014) Felnőttkori tanulási tényezők és szokások vizsgálata SZIE ABPK Andragógia szakos levelező hallgatók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Háfráné Surányi, Anett (2014) A felnőttek tanulási motivációi. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Héja, Gizella Hermina (2014) A mese, mint a gyermekirodalom meghatározó m faja. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Hérincs, Róbert (2014) Siketek a Horthy- és Szálasi időszakban Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Hőgyes, Zsuzsanna (2014) A mezőberényi német nemzetiség története és hagyományai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

I

Illés, Ágnes (2014) Apa szerepe a nevelésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Ilyés, Dóra (2014) A mese gyógyító ereje a gyermekek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Imre, Nikolett (2014) Recens és fosszilis talajok életnyomainak paleoökológiai célú összehasonlító vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Izsold, Bianka (2014) A Széchenyi István Katolikus Általános Iskola weblapjának tervezése és kivitelezése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

J

Jakab, Viktória (2014) Veszélyes hulladékok kezelése, feldolgozása, tárolása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Jakabová, Edit (2014) A „Vinohradníckaoblasť Tokaj” borturizmusának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Jenei, Alexandra (2014) A közlekedési balesetek bűnözésföldrajzi vizsgálata a Püspökladányi Rendőrkapitányság illetékességi területén. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Jerseyné Csép, Erzsébet (2014) A játék és a mese szerepe óvodáskorban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Juhász, Gábor (2014) Út a nagybetűs életbe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Juhász, Ildikó (2014) Integrált nevelés az általános iskolában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Juhász, István (2014) Olvasóvá nevelési technikák a Nagykátai Városi Könyvtár és a Jászberényi Városi Könyvtár gyakorlatában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Juhász, Zoltán (2014) A pedagógia értékelés perspektívái: A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium bemutatása és összehasonlító jellemzése a 2009-2013 közötti országos kompetenciamérések alapján. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Juhászné, Dosztály Éva Henrietta (2014) Projektmódszer a gyakorlatban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Juhászné Losonczi, Júlia (2014) Anyagok, technikák, eljárások tervezése az alsó tagozatos vizuális nevelésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Jáger, Zsolt (2014) Egy online játék vizsgálata. Marvel: Avengers Alliance, Facebook játék. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Jászné Pásztor, Anita (2014) Jászsági Néphagyomány Őrző Óvodai Program. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

K

Kalinovits, Márk (2014) Portálfejlesztés HTML5 és CSS3 technológiák felhasználásával. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kalmár, Barbara (2014) Jane Austen regényeinek adaptációi. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kamarás, Ádám (2014) Hazának fürdőkultúrájának megőrzési perspektívái. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Karcagi Nagy Zsanett, Zsanett (2014) A karcagi népi hagyományőrzés közösségfejlesztő hatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Karnis, Péter (2014) Fiatalok munkavállalási lehetőségei Heves megyei vállalkozásoknál. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kaszab, Zoltán (2014) A felnőttkori nyelvtanulás nehézségei, nyelvi képzés a Magyar Honvédségben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kaszás, Viktória (2014) A gyermek és a válás: A válás hatása a bölcsődés és óvodás korú gyermekekre. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Katona, Éva (2014) Kortárs dráma szakrális modellje Háy János a Gézagyereke című művében. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kelemen, Judit (2014) Néphagyományőrzés a különböző nevelési program jellegű óvodai csoportokban Sárospatakon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Kellner, Lajosné (2014) Az információs technológia társadalmi hatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kemény, Borbála (2014) Művészetterápia alkalmazása az iskolai tanítás keretein belül: Művészetterápiás módszerek a finn oktatásban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Keresztessy, Zoltán Péter (2014) Függőség a modern társadalomban, különös tekintettel az intermediális eszközökre, általuk közvetített tartalmakra, értékekre. Internetfüggőség kialakulásának okai, pszichológiája, megjelenési formáinak vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kertész, Attila (2014) „Jelentés" a cigányság identitásának állapotáról. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kertész, Lóránt (2014) Történet „hangszerelve”. Cigánysorsok: Öninterjú egy megharcolt életút ürügyén. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Király, Dávid (2014) Affin illetve projektív tételek és szerkesztések másodrendű görbékkel kapcsolatban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Király, Zsuzsanna (2014) A munkaerőpiaci képzések szerepe az élethosszig tartó tanulásban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Királyné Bártfai, Valéria (2014) Informatikai készségfejlesztő játékok. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Kis, Judit Irén (2014) A film szerepe a kultúra közvetítésében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kis, Judit Irén (2014) A film szerepe a kultúra közvetítésében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kis, Zoltán (2014) A projekt és a portfólió, mint alternatív pedagógiai módszerek. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kisberk, Hella (2014) A középkori könyvkultúra Európában és Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kisgergely, István (2014) Az ipari forradalom negyedik korszaka. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kisné Réthi, Fruzsina Gabriella (2014) Költségvetési szervek gazdálkodása egy önállóan működő oktatási intézmény gazdálkodásának elemzésével. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kiss, Annamária (2014) A logisztika és a marketing kapcsolata és a vevői elégedettség. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Diána (2014) Családalapítás régen és most. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kiss, Flóra Dalma (2014) The southern belles of gone whith the wind. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kiss, Nikolett (2014) E-learning szerepe a felnőttképzésben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kiss, Szilvia (2014) A gyakorlat során megismert fiatal problémáinak elemzése, a problémák lehetséges megoldásainak bemutatása. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Kissné Lami, Mónika Zita (2014) Az ének-zenei tehetségek és kibontakozásukat befolyásoló tényezők. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Kisvári, Katalin Judit (2014) Iskolai magatartásproblémák és szülői-nevelői hatások összefüggései. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Kiszely, Bence (2014) Az aranycsapat az olimpián. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Klein, Marianna (2014) Wind energy in the UK: energy, environment and culture. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kliska, Ádám (2014) Az informatika fejlődésének hatása a fuvarozásra, szállítmányozásra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Klujber, Márta (2014) A magyar cserkészet „életreform” programjának sajátos motívumai. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kocsis, András (2014) Az elektronikus információszolgáltatás eszközei Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kocsis, Gábor (2014) Vízből mentés, oktatás, technika. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kocsis, Mária Zsuzsanna (2014) Az Avon Cosmetics Hungary Kft. marketingkommunikációs tevékenységének bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Koczkáné Kis, Judit (2014) Észak-Magyarországi régió munkaerő-piaci jellemzése. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kolozsvári, Zsófia (2014) A hazai fogyasztóvédelem fejlődéstörténete és intézményrendszere. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Komjáti, Emese (2014) Az 1973-as Balassagyarmati túszdráma és utóélete. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Komlátiné Ötvös, Ágnes (2014) Esélyegyenlőtlenség a társadalomban és a közoktatásban Helyzetelemzés és lehetséges feladatok egy Pest megyei általános iskolában. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Koncz, Bernadett (2014) Egyházi fenntartású iskolák napjainkban avagy a Váci Mihály Katolikus Általános Iskola megalakulása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Konkolyné Petrik, Cecília (2014) A népmesék szerepe és az olvasóvá nevelés megalapozása óvodáskorban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kopacz, Kund (2014) Brâncuși kültéri szobrai és kontextusa. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kosárkó, Lilla (2014) Nyelvi képzések a lifelong learning tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kovács, Bianka Éva (2014) Néprajz az ének-zene órán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Dóra (2014) A meseregény poétikai sajátossága. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kovács, Edina (2014) Helytörténeti gyűjtemények a Tápió-mente területéről. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Flóra (2014) Zenei néphagyomány ápolás az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Kovács, Gerely Péter (2014) Számítógép-programozás a szakközépiskolákban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kovács, Kinga (2014) Felnőttoktatás a börtönben: A Budapesti Fegyház és Börtön felnőttképzésének a vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Szabolcs (2014) Fenntarthatóságra nevelés Erdőpedagógia. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Kovács, Tamás (2014) A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Múzeumok Évkönyve (TISICUM) régészeti cikkeinek annotált bibliográfiája (1973-1990). Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Tímea (2014) Tószeg munkaerő-piaci helyzete. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Zsanett (2014) Az apci óvoda története. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Zsuzsanna (2014) Az élhető időskor biztosítása a házi gondozás keretén belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovács, Ádám (2014) Minore-maggiore című kisjátékfilm munkanaplója. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kovács, Ádám (2014) Szelektív hulladékgyűjtés Egerben. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kovács Paróczai, Tekla (2014) Tehetséges Nyugat-feleségek. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kovács-Benesóczki, Vanda (2014) A felnőttképzés piacának kialakulása, és közgazdasági megközelítése, azon belül az ár-rugalmasság vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kovácsik, Tamás (2014) Káros szenvedélyek és hatásaik az egri és budapesti főiskolások körében. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kovácsné Kurunczi, Andrea (2014) Sajátos nevelési igényű gyermekek a közoktatásban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kozma, Ivett (2014) Geotermikus épületgépészet. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Koós, Kata (2014) Rendering Consciousness: Narrative Strategies in Jodi Picoult’s Nineteen Minutes. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kruchióné Kulcsár, Mónika (2014) A család és környezet szerepének felértékelődése fiatal pedagógus munkanélküli nőknél. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Krámos, Dániel (2014) Megújuló energia régiók intézményesülése 3 európai ország példáján. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Kulcsár, Lilla (2014) A mese szerepe az óvodáskorú gyermek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Kuli, Krisztián Sándor (2014) A sport, mint szocializációs eszköz a magyar társadalomban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kun, Dóra (2014) Bábtípusok az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kun, Zsófia (2014) A Jász identitás a térségi rendezvények tükrében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kurmai, Adrienn (2014) Konfliktuskezelés óvodai nagycsoportban, és az általános iskola alsó tagozatában. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Kusztván, Petra (2014) Mémhasználat az online kommunikációban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kántor, Judit (2014) A mese és annak különböző hatásai a kisgyermekekre. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kántorné Marosvári, Júlia (2014) Önkéntes munka megvalósulása, motivációk. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kéri, Tünde Kárla (2014) Állati és emberi kommunikáció: kutyák és emberek. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Kökény, Szilvia (2014) Az integráció - inklúzió szerepe, jelentősége a mai magyar közoktatásban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Kőműves, Anikó (2014) A speciális szükségletű hallgatók oktatása. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Kővári, Viktor (2014) Egy pixelgrafikus program elméleti és gyakorlati bemutatása: Adobe Photoshop tutorial elkészítése webes környezetben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

L

Laboda, Andrea (2014) Állatkertek turisztikai szerepe: A Jászberényi Állat- és Növénykert, mint turisztikai vonzerő. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Laki, Boglárka (2014) A jászfényszarui cigányság kultúrája. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lakner, Dóra (2014) Lovas szakemberek képzése Magyarországon: 2013-as Lovas törvény által generált változások a lovas oktatásban, német és olasz összehasonlításokkal történő kitekintés a változásokra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lapcsák, Sándor (2014) Az Egri Kulturális és Művészeti Központ külső kommunikációja. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Laufer, Barbara (2014) A miskolci Kocsonyafesztivál, mint Borsod megye turisztikai kulcs attrakciója. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Lencse, Lívia (2014) A Halloween integrálása szövegértési feladatokba az 5. osztályos angol nyelvi órákon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lendvai, Zsolt Ferenc (2014) Fújjuk a meleget? A köztudat centrumától a társadalom perifériájáig: A meleg szubkultúra történelmi és multidiszciplináris feldolgozása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lengyel, Ágnes (2014) The King’s Great Matter - How Henry VIII was able to throw off the shackles of papal authority. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Lepsényi, Nóra (2014) Egy ifjúsági szubkultúra csoport bemutatása: A hipszterek jelen társadalmi és munkaerő-piaci helyzete. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Lieber, László (2014) A Felnőttképzés sajátos ága: A fegyveres rendvédelmi szervek kiképzése: A Katasztrófavédelem fő tevékenységi körét ellátó alegység, a Tűzoltók Tűzoltóság szervezetén belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ling, Ilona (2014) Négy nyilvános webnapló vizsgálata tartalmi, szerzői és befogadói szempontok alapján. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Lovász, Dénes (2014) Geomorfológiai megfigyelések a Badacsony területén. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Lukács, Ernő (2014) A régi és az új típusú pénzügyi – számviteli ügyintéző (OKJ) képzés elemzése a Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Budaörsi Tagintézményében szerzett tapasztalatok felhasználásával. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Lukácsiné Sárközi, Anita (2014) A Jászjákóhalmai óvoda története. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Láposi, Dóra (2014) Pályaválasztásunkra ható környezeti tényezők szerepe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

László, Dorottya (2014) Kulturális erőforrások, attrakciók, rendezvények Szécsény város kínálatában. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Lázók, András (2014) Képviselőválasztások Veszprém vármegyében a dualizmus korában. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Lökös, Edina Márta (2014) A Tisza-tavi Ökocentrum külső kommunikációja avagy hogyan juttatja el az információt a közönségnek. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Lőrincz, Gábor (2014) Napkövetés megvalósítása mikrokontrollerrel. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

M

Madarász, Judit (2014) Ismerkedés az interneten. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Mag, Bianka (2014) Endrőd vizsgálata az 1837 és 1847 közötti halotti anyakönyvek nyomán. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Magyar-Bede, Bernadett (2014) Internet-használati szokások vizsgálata a 15-35 éves korosztály körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Majdák, Éva (2014) A főverőér veleszületett szűkülete, klinikum, terápiás lehetőségek és hosszú távú eredmények. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Majorosné Pallag, Ildikó (2014) Az olvasóvá válás megalapozása óvodás korban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Majzik, Lionel (2014) A tápióbicskei ütközet és utóélete. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Makkai, Stella (2014) A producer munkájának értelmezése a magyar filmgyártásban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Manykó, Izabella Anikó (2014) A Budapesti Fegyház és Börtön könyvtárainak és könyvtárhasználatának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Marczi, Mónika (2014) Kercseg-Lapos és környékének környezeti állapotértékelése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Markó, Péter (2014) Cross platform mobil alkalmazás fejlesztése HTML5 alapokon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Matisz, Andrea (2014) A gyermeki olvasáskultúra és a gyermekirodalom változásai Bezerédj Amáliától Weöres Sándorig. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Matisz, Józsefné (2014) Hasonlóságok és különbségek hazai és külföldi idősek otthonában: Hol jobb idős korban élni? Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Matlyák, József (2014) A kollégium alapfeladatai. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Megyeri, Dénes (2014) Salgótarjáni cigányok/romák identitástudata és az oktatáshoz való viszonyuk. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Melegh, Réka (2014) Transzkulturális gyermekek nevelési és ápolási sajátosságaik 0-3 éves korosztályban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Mesitsné Tóth, Andrea (2014) Az előítélet egy két tanítási nyelvű alapítványi gimnáziumban: A toleráns gondolkodás fejlesztése angol nyelvi órákon. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Mester, Csaba (2014) A ’20-as, ’30-as évek magyar prózája. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Mezősi, Péter (2014) Magyarország katonai szerepe a II. világháború keleti hadszínterén,és ezek általános iskolai tankönyvekben való megjelenése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Mikó, Judit (2014) A média hatása az óvodáskorú gyermekekre. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Misánszki, Alexandra (2014) Magatartási és beilleszkedési zavar az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Mlinkó, Zsófia (2014) Borturizmus – borkultúra az Egri Borvidéken. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Molcsán, György (2014) A Móra Ferenc Könyvtár szerepe az Avas kulturális életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Andrea (2014) A kémia és a katasztrófavédelem: Vegyipari katasztrófák a világban és Magyarországon, hatásuk a környezetre. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Molnár, Bettina (2014) Jász–Nagykun–Szolnok megye egészségföldrajzi jellemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Molnár, Fanni (2014) Tehetséggondozás lehetőségei az iskolában Herman Ottó Matematikai Tehetségműhely. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Molnár, Judit (2014) A növénytani ismeretek tanítása és módszerei az általános iskolákban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Katalin (2014) A gyógyvízre alapozott egészségturizmus helyzete, fejlesztési lehetőségei Eger városban. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Molnár, Márk Miklós (2014) A Déjá vu Cafe, Restaurant & Bar reklámterve költségvetéssel együtt. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Molnár, Nikoletta (2014) Az Android, iOS 7 és Windows Phone 8 alkalmazások világa. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Molnár, Viktória (2014) Hátrányos helyzetű csoportok: Enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek esélyei. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Molnár, Viktória (2014) Étrend-kiegészítők analitikai vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Molnár, Viktória (2014) Étrend-kiegészítők analitikai vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Mérai, Gergő (2014) Az etikatanítás módszerei és alkalmazási lehetőségei a közoktatásban. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Mészáros, Klaudia (2014) Törökszentmiklósi pályakezdő fiatalok jövőképe,a munkaerőpiacon való elhelyezkedési esélyei. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Mészáros-Kornyik, Lívia (2014) E-learning mint a felnőttképzés egyik lehetséges formája. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Mézes, Kornélia (2014) Az új felnőttképzési törvény hatása a szakmai képzésekre. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

N

Nagy, Adrienn (2014) A funkcionális élelmiszerek fogyasztói magatartásának vizsgálata conjoint-elemzés segítségével. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Nagy, Alexandra (2014) Az imázs szerepe Eger város versenyképességében. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Nagy, Alexandra (2014) A Százholdas Pagony Titka. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Alexandra (2014) A varázslatos Micimackó. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Nagy, Beáta Ilona (2014) Impresszionizmus a zenében és a képzőművészetben. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Nagy, Diána (2014) In vitro szaporítási technikák Magyarországi védett növényeken. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nagy, Diána (2014) A felnőttek továbbképzésének szerepe a bankszférán belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Dániel (2014) A vörös hadsereg fegyverzete és hadműveletei Magyarországon 1956-ban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Nagy, Dávid (2014) Helyi fizetőeszköz bevezetésének lehetősége Heves megyében, külföldi példák felhasználásával. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nagy, Emőke (2014) Alkoholbetegeket segítőmodellek Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Enikő (2014) Munkavállalás az Európai Unióban: Magyarországi tapasztalatok. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Enikő (2014) A lakosság szubjektív biztonságérzetének vizsgálata Egerben. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nagy, Mercédesz (2014) Isaszeg régen és most: Társadalmi és kulturális helyzet alakulása a XX. század elejétől napjainkig. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Márton (2014) A labdarúgó akadémiák helyzete Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nagy, Nikolett (2014) Webes akdálymentesítés Az észak-magyarországi megyei könyvtárak vizsgálata akadálymentességi szempontból. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nagy, Orsolya (2014) Családalapítás és karrierépítés női szemmel. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Nagy, Péter (2014) Sváb kisebbség Szatmár térségében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Viktória (2014) Az anyatejes táplálás. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Nagy, Vivien (2014) Az alsó tagozatos németórák vizsgálata egy általános iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy, Zsófia (2014) Vidékfejlesztés a Jászberényi kistérségben a rendszerváltástól napjainkig európai példák tükrében. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nagy, Éva Réka (2014) A cigányság szokásaiból eredendő beilleszkedési problémák a tóalmási cigány tanulók körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagy-József, Beáta Korinna (2014) Az agresszív viselkedés kezelése a nyelvóra keretein belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Nagyné Bodnár, Beatrix (2014) A kötődés szerepe a bölcsődés korú gyermek fejlődésében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Nagyné Sztarahorszki, Helga Teréz (2014) Kétnyelvűség saját példán keresztül bemutatva: Zweisprachigkeit anhand zweier eigener Beispiele. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Nemesszeghy, Réka (2014) A magyar népművészeti motívumok továbbélése, a kortárs tervezőgrafikában. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Noszály, Péter (2014) Miskolc Avas városrész bűnözésföldrajzi elemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Novák, Anabella (2014) Világsztárok Nógrád megyében: A Salgótarjáni Ugrógála története. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Novák, Ilona (2014) A könyvtár mint idegenforgalmi pont. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Novák, Ágnes (2014) Tirol idegenforgalmi adottságainak kultúrföldrajzi szempontú elemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Nyegota, Alexandra (2014) Nyelvtanulás a felnőttképzésben és a nyelvi képzések területi sajátosságai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nyulászi, Pálma (2014) Modern oktatási módszerek a felnőttoktatásban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Nász, Barbara (2014) A szubjektum archetipikus megjelenése Szabó Magda regényeiben. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Németh, Dániel (2014) Oktatóprogram gépjárművezetők defenzív taktikai képzéséhez. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Néző, Gábor (2014) A madarakat ért áramütések kutatása és elemzése Miskolc térségében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

O

Ocsenász, Beatrix (2014) Pásztó önkormányzatának működésének finanszírozási hátterének vizsgálata. 2013-2015. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Ollári Anita, Anita (2014) A vásárlók tájékoztatása a kereskedelem területén. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Orosz, Boglárka (2014) A gazdaságismeret tantárgy módszertana kisiskolások körében. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Oroszi, Kinga (2014) Gyógyfürdő fejlesztés Bükkszéken. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

P

Paksi, Gabriella (2014) 1956 előzményei visszaemlékezések tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pancsovai, Anett (2014) A logisztika kialakulása és fejlődése kezdetektől napjainkig. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Pap, Anikó Tünde (2014) A fiatalság jövőképe a Jászságban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pap, Zsolt (2014) A rendszerváltás hatásai Szentistván Nagyközség életére az elmúlt 25 év tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Papné Nagy, Zsuzsanna (2014) Felnőtteknek szóló irodalom múltja, jelene és olvasottsága. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Papp, Anita Tímea (2014) Közmunka program, és ami mögötte van. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Papp, Zoltánné (2014) Gyermekvállalást befolyásoló tényezők a diplomás köztisztviselők körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Papp, Éva (2014) Az Eltáv című kisjátékfilm munkanaplója. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Pappné Járvás, Beáta Irén (2014) A közmunkaprogram hatása a munkaerőpiacra a hátrányos helyzetű településeken: Jászkisér, Jászladány, Jászapáti. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pauer-Nagy, István (2014) A kiégés jelensége a rendőri szerveknél. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pazsitka, Ákos (2014) Nem vagyok itt című kisjátékfilm munkanaplója. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Percze, Gábor (2014) A nyelvbe ágyazott lekérdezések és felhasználási területei. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Pete, Márta (2014) Az időskori tanulás jelentősége az elöregedő társadalomban: A Hatvani járástelepülésén végzett kutatás eredménye. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pető, Gergő (2014) Az Éhg Zrt. külső-belső kommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Pető, Gergő (2014) Az Éhg Zrt. külső-belső kommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Pető, Tamás (2014) Alexandriai könyvtár. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Piller, Vivien (2014) Gyógyhatású és fűszernövények vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Pintér, Petra (2014) Várturizmus, az egri vár idegenforgalmára összpontosítva. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Pintérné Somogyi, Erzsébet (2014) Tápiószele Város gyermekvédelmi és oktatási intézményi munkájának tükrében családi életre nevelés konfliktusai a gyermekvédelem rendszerében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pipoly, Dalma (2014) Miskolc fejlődése az elmúlt 10 évben és napjainkban. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Placskó, Boglárka Éva (2014) Magyarországi orchidea-félék bemutatása, populációs sajátosságai. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Pokol, László (2014) Matematika az energiaszolgáltatásban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Polonkai, Anett (2014) A gyermekvitaminok. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Polonkai, Rita (2014) Svábok Soroksáron: Egy kisebbségi népcsoport Magyarországon, amely túlélte a történelem viszontagságait. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Polonkainé Vira, Anita (2014) A munkahelyi stressz és hatásának vizsgálata a kecskeméti lakosok körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Popovics, Helga (2014) A skizofrénia neurobiológiai háttere. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Prokajné Jandó, Beáta (2014) A szervezeti kultúra változása az új szabályozás tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Puporka, Evelin (2014) IKT eszközök szerepe az általános iskolákban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Puskás, Viktória (2014) Az angol gyermekvédelem bemutatása a gyakorlat tükrében. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Pálinkásné Mile, Katalin (2014) A ló és lovaglás hatása az 5-8 éves korú gyermekek személyiségére. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Pándy, Ildikó (2014) A játék szerepe a gyermek szabadidős tevékenységeiben, különös tekintettel az iskola tanórán kívüli, szabadidős programjaira. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Páró, Petra (2014) A Coca Cola marketingkommunikációja példákkal bemutatva. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Pór, Ágnes (2014) Wagner hatása a szerzett filmzenére A vezérmotívum technika működése A gyűrűk ura-trilógia zenéjében. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

R

Racsek, Renáta (2014) Az állatmesék szerepe az óvodás gyermekek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Radogna, Melody (2014) A perszonalizáció hatása a kormányzati és választási rendszerekre. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Reguli, Róbert (2014) A családgondozók szerepei a gyermekjóléti szolgálatban dolgozók gyakorlatában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Rembeczki, Anita (2014) Globális kényszerek és hazai ösztönzők: egy elektronikai nagyvállalat magyarországi K+F projektjeinek tapasztalatai. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Remport, Erika (2014) Budapest X. kerület szociológiai és történeti képe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ripka, Ráhel (2014) A kulturális turizmus bemutatása: Hagyományőrzés és Palóc Világtalálkozó. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Rozsnaki, Emese (2014) Konfliktuspedagógiai módszerek alkalmazása az iskolában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Ruszó, Georgina Gerda (2014) Gyermekbántalmazás a családban. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Rácz, Attila (2014) 8-12 évesek kondicionális képességei a férfi tornászoknál. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Rácz, Edit (2014) A cigányság múltja, jelene, jövője. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Rácz, Fatima Krisztina (2014) A Csörsz-árok gödöllő-valkói szakaszának botanikai felmérése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Rácz, Jánosné (2014) A bölcsődei nevelés és a családi nevelés kapcsolata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Rácz, Mónika (2014) A gyermekbántalmazás csecsemő-és kisgyermekkorban, kisgyermeknevelői feladatok. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Rácz, Noémi (2014) A maraton gazdasági és turisztikai hatásai. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Répási, József (2014) A kollégiumi nevelés célja és alapelvei. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Rési, Diána (2014) A munkaerőpiac hatása az emberi erőforrás gazdálkodásra: A kisgyermekes munkavállalók munkaerő-piaci helyzete Szolnokon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Rózsa Bátonyi, Veronika (2014) Gyermekkori kétnyelvűség angol nyelvterületen Egy londoni magyar iskola útkeresése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

S

Sajbán, Melitta (2014) Felnőttképzés; a vállalati képzések bemutatása a Rail Cargo Hungaria Zrt. képzési rendszerén keresztül. BA/BSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Salz, Balázs (2014) Megyei könyvtárak honlapjainak összehasonlítása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sebák, Julianna (2014) Névhasználat, névdivat. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sedenszki, Gábor (2014) A kisiskolás korú gyermekek úszástanulását befolyásoló tényezők. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Seres, Viktor (2014) Az online szerepjátékok vizsgálata 18-25 évesek körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Serfőző, Katalin Nóra (2014) Ex situ fajmegőrzés az állatkertekben, a Fővárosi Állat- és Növénykert példáján bemutatva (Konkrét példafaj: Ázsiai elefánt). Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Sikur-Nagy, Judit (2014) The gift twice How God strengthened my faith and gave me the profession of teaching. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Simkó, Fanni (2014) Mesenézés a televízióban: A mesék szocializációs hatásai a jelenkorban: A Szolnokon végzett kutatás eredménye. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Simon, Katalin (2014) A játék hatása egy integrált játszóház viszonylatában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sipos, Mónika (2014) Eternity and Art in Shakespeare’s Works: The Everlasting Light of The Renaissance Author. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Skrabák, Dávid (2014) Salgótarján demográfiai vizsgálata a rendszerváltás után. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Sleisz, Katalin (2014) Munkaköri elégedettség vizsgálat: A külső és belső toborzásból bekerülő munkatársak véleményének felmérése alapján. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Slominski, Renáta (2014) Hunyadi Mátyás belpolitikájának megítélése a 19-21. században:(Historiográfiai válogatás). Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Somogyiné Ambrus, Melinda (2014) Az egri Pásztorvölgyi Általános Iskola felső tagozatos és gimnáziumi tanulóinak pályaválasztása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Somoskői, Soma (2014) Megújuló energiaforrás alapú projektek gazdaságföldrajzi vizsgálata Magyarországon a területi differenciák tükrében. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Stefán, Bettina (2014) A Szinva rádió marketingtevékenységének elemzése. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Stiller, Alexandra (2014) „Csoda Európa közepén” azaz a miskolctapolcai Barlangfürdő marketingtevékenységének vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Suha, Géza (2014) Komplex weblap készítése. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Sulyokné Skriba, Viktória (2014) A marketing szerepe a követeléskezelésben. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szabados, Sándorné (2014) Zenei képességfejlesztés az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szabó, Dávid (2014) Az üzleti tervezés folyamatának bemutatása egy vállalat konkrét tervkészítésének példáján. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szabó, Dávid György (2014) Online játékok készítése HTML, CSS és Javascript alapokon. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Erzsébet (2014) Az iskolázottság rögös útja: Az iskolázottság vizsgálata a dányi cigányság körében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabó, Evelin (2014) A strandkézilabda bemutatása a Salgótarjáni Strandépítők KC tükrében. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Hajnalka (2014) Az óvoda és iskola átmenet problémái, segítése Gyöngyös város és környező településein: Adács, Abasár, Atkár, Domoszló, Markaz, Gyöngyöshalász, Vámosgyörk. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabó, Hajnalka (2014) Játékeszközök az óvodában és a családban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Szabó, Máté (2014) A helyi termékek ökológiai termesztésének, és élelmiszer minőségének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Nikolett (2014) Fogyasztóvédelem hatása a piaci tevékenységekre. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szabó, Péter (2014) A Nemzeti Sport nyomtatott és online változatának műfaji vizsgálata a 2010-es labdarúgó világbajnokság alapján. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szabó, Péter (2014) A Nemzeti Sport nyomtatott és online változatának műfaji vizsgálata a 2010-es labdarúgó világbajnokság alapján. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szabóné Farkas, Anna (2014) Beszédfejlődést befolyásoló szociális tényezők. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szabóné Haklár, Anita (2014) Írország felnőttoktatása,-képzése. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szalai, Henrietta (2014) A felnőttkori tanulást kísérő nehézségek. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szalontai, Csaba (2014) Felnőttképzési tevékenység vizsgálata a Magyar Posta Zrt. szervezetén belül. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szalontai, Imre (2014) Adósságválság nemzetközi környezete: Magyarország államadósságának alakulása nemzetközi pénzügyi intézetek felmérése alapján 2008-tól napjainkig. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szarka, Klaudia (2014) A geotermikus energia hasznosítsa Miskolcon és környékén. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szarka, Petra (2014) Miskolc településmarketingjének gyakorlati szempontú vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szarvas, Attila (2014) Magyarországi települések statisztikai adatai, és annak elemzése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szeifert, Alexandra (2014) Zsóry Gyógy- és Strandfürdő: Az élmény, ami gyógyít! Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szekeres, Anna (2014) Önkéntes néprajzi gyűjtő Nagykátán. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szentkatolnay, Kristóf (2014) Az Európai Unió átfogó megközelítése a nemzetközi válságkezelésben és válságmegelőzésben:Átfogó uniós szerepvállalás Szomáliában és Afrika szarván. MA/MSc szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szeredi, Judit (2014) A mentális edzés felhasználási lehetőségei a testnevelésben és a sportban. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szerencsi, Enikő Zsanett (2014) Az Ostorosi-tó környezeti állapota. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szilfai, Márta (2014) Turandot avagy mese a meséről. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szilágyi, Csilla (2014) A függőség és a sport kapcsolata. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szilágyi, Fanni (2014) A kisújszállási Nagyerdő környezetállapota. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Szilágyi, Szidónia (2014) A hajléktalanok helyzete a rendszerváltás óta, jelenlegi helyzetük, kilátásaik Magyarországon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szita, Zoltánné (2014) Mit tegyek és hogyan tegyem? A tanórai differenciálás kérdései. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szoboszlai, Richárd Barna (2014) A Novaji kézilabda sport kialakulása, helyzete. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szoboszlai, Ágnes (2014) Girincs község 3-7 éves korú roma származású gyermekek zenei nevelése és a zenei kultúrájuk kialakulása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Szokolics, Zsófia (2014) A Mikulás vagy a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot?: Avagy angol és magyar népszokások elemzése és összehasonlítása, valamint felhasználhatósága az általános iskolai angol nyelvtanítás során. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szuromi, Anita (2014) Fejlesztőpedagógiai módszerek alkalmazása a hátrányos helyzetű tanulók esetében: A tanulási zavarokkal küzdő „hátrányos helyzetű” tanulók tanulási problémái, teljesítményüket befolyásoló tényezők, fejlesztési lehetőségeink. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Szurominé Balogh, Mónika (2014) A gyermekfelügyelettől a professzionális ellátási formáig (1960-2014) A családi és intézményes nevelés változásai. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szám, Katalin (2014) A projektmódszer alkalmazása a német nyelvoktatásban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Szász, Nikoletta Brigitta (2014) A Szentpéterúri Általános Iskola beás cigány tanulóinak jelene és jövőképe. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Széchenyi, Gergely (2014) Falukutatás a gazdasági életszemléletek megismerésével. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Szécsi, Katalin (2014) A mitológia és a fantasy történeti áttekintése, hatása az olvasási szokásokra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Székelyné Krizsán, Mária (2014) A sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelését segítő pedagógiai módszerek. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Szőllős, Diána (2014) Az utazás filozófiája: Kosztolányi Dezső – Élet: írni és utazni. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Szőllősi, Józsefné (2014) Az óvodáskorú gyermekek nyelvi fejlesztése: Az óvodáskor mint mérföldkő: nyelvi fejlődés, nyelvi szocializáció és gyermekirodalom. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sági, Daniella (2014) A hatékony pedagógiai értékelés szerepe és megjelenése az oktatásban. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Sánta, Adrienn (2014) A szabad játék fejlesztő hatása az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sárai, Gyöngyvér (2014) Az Aranybulla szerviensi cikkelyeinek továbbélése a magyar történelemben 1808-ig. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Sárikné Németh, Judit (2014) A magyar sajtóillusztráció első száz éve. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Séllei, Edit (2014) Kooperatív oktatási technikák az etika oktatásában. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Sélley, Lászlóné (2014) Meseolvasási szokások a családban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Sényei, Annamária (2014) Munkahelyi stressz egy mai magyar kereskedelmi középvállalatnál. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Sütő, Tamás (2014) Utassy József Általános Iskola bemutatása. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

T

Takács, Tímea (2014) Szabadidő eltöltési és utazási szokások Hidasnémetiben. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Takács Réka, Mónika (2014) A szakképzés nemzetközi összehasonlítása - a fiatalok munkába állásának támogatása. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Talpas, Dorina (2014) A „Humán- Öko” Észak-Magyarországi Regionális Egyesület bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tari, Szebasztián (2014) RFID-val támogatott könyvtárrendszer : Az adatbázis. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tari, Szebasztián (2014) RFID-val támogatott könyvtárrendszer : Az adatbázis. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Teiszler, Emese Nóra (2014) Régi népszokások lakóhelyemen - Pesthidegkút-Máriaremete Solymár. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tengely, Szilvia (2014) A családdrámák elemzése a XIX. században, Ibsen és Csehov művei alapján. Szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Tengely, Ágnes (2014) A közfoglalkoztatás és a felnőttképzés szerepe az ózdi kistérséget sújtó munkanélküliség csökkentésében. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Tollár, Péter (2014) Dramatikus játékok az iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tripsánszki, Sándor (2014) A komposztálás. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Turcsányi, Judit (2014) Fémipari eljárások, hulladékok kezelése. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Turóczi, Lászlóné (2014) Egy általános iskola végnapjai? Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóth, Adrienn (2014) A házasságkötés és a lakodalmi szokások változása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóth, Dániel (2014) A pedagógusmunka vezetési stílusainak vizsgálata a Vámosgyörki Katolikus Általános Iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Tóth, Katalin (2014) EEG vizsgálatok jelentősége az epilepszia diagnosztizálásában. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tóth, Katalin (2014) Isaszeg településmarketingje. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tóth, Nikolett (2014) Az Élelmiszer-biztonság a vendéglátásban-helyzete a Füzesabonyi Járás Területén. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tóth, Rita (2014) A Karap tanya és a táborszervezés bemutatása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tóth, Sándor (2014) Megújuló energiaforrások szerepe a kistelepülések fejlesztésében európai és hazai példák alapján. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Tóth, Teodóra (2014) Az interkulturális oktatás tapasztalatai Krosnoban. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Tóth, Virgínia (2014) A gyermekek és állatok közötti pszichés és egészségügyi kapcsolatok. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Tóthné Nagy, Hajnalka (2014) A Tápiószecsőn élő nagycsaládok életkörülményeinek vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Török, Kitti (2014) A Hencidai Csere-erdő környezeti állapotértékelése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Török, Mihály (2014) Dopping a nyári olimpiákon. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Türk, Eszter (2014) A szókincsbővítés és -fejlesztés lehetőségei az óvodában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Tüzér, Judit (2014) Filming the First Mrs Rochester: Depictions of Bertha Mason in Movies and Mini-Series. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

U

Ugrai, Attila (2014) Heves Megyei Vízmű Zrt. és hulladékgazdálkodása. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Uthy, Tamás (2014) A fiatal pályakezdő értelmiségiek külföldi munkavállalási hajlandósága. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

V

Valler, Enikő (2014) Környezeti nevelés jelenkor erkölcsi elveinek fontosabb kérdései. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Valyon, Veronika (2014) A magyar és ír LEADER Program intézményrendszerének összehasonlítása. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Vankó, Gabriella (2014) Oláh cigány erkölcsi hagyományok, szokások gyakorlása, fenntartása, társadalmi helyzet,régen és most, a magyarországi,és egy Veszprém megyei régió életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Enikő (2014) A kisgyermekes nők munkahelyi integrációja napjainkban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Renáta (2014) Az Óbuda környéki svábok hagyományai régen és ma. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Varga, Sándor (2014) A műtárgyak szállítása és raktározása. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Varga, Viktória (2014) Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatal Járási Gyámhivatal tevékenységének bemutatása. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Varga-Német, Erika (2014) Egészségnevelés az általános iskolában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vaspálné Janusek, Andrea (2014) A mozgás szerepe az értelmi képességek fejlődésében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vaszily, Gábor (2014) Megújuló energiaforrások Mezőkövesden hazai és nemzetközi kitekintéssel. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Vekerdi, András (2014) Az oktatás kohéziós ereje a zsidóságban: A zsidóság a 21. századi Budapesten. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Velkei, Martin (2014) Anarchist Views in Henry David Thoreau’s Civil Disobedience which Irrevocably Changed the World. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Veres, Márta Etelka (2014) Alternatív mozgásfejlesztés egy lehetséges gyakorlatának, fejlesztő hatásának bemutatása. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Veres, Tamás (2014) Logisztikai folyamatok a Hevestherm Hevesi-Hús Kft-nél. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Veresné Bagi, Zsuzsanna (2014) Nagykörű természeti értékeinek bemutatása, szerepe az óvodai nevelő munkában. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Veréb, Zsolt (2014) Az úszásoktató személyisége. MA/MSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Vetési, Viktória (2014) Az illemszabályok ismeretének vizsgálata az alsó tagozatban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vida, Martin (2014) A víz, az úszás jótékony hatása az emberi szervezetre. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Világi, Eszter (2014) Szövegfeldolgozás az alsó tagozat anyanyelvi óráin. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Vincze, Andrea (2014) Gazdasági változások a lovas világ életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vincze, Ákos (2014) A fiatal felnőttek érdekérvényesítési készségeinek vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Vinczlérné Éles, Eleonóra (2014) A gyermekkép és a szülői szerepek megváltozása Különös tekintettel a XX. század utolsó évtizedeire. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Vinczéné, Obercsny Judit (2014) A pedagógiai tervezés és az iskolai differenciálás kérdései. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Vinklár, Veronika (2014) Nők a mai magyar társadalomban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Visnyei, Melinda (2014) A „Maci" Alapítványi Óvoda bemutatása az integrált nevelés tükrében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Viszokay, Ágnes (2014) A család nevelő hatása a csecsemőre és a kisdedre. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Viszokay, Ágnes (2014) A család nevelő hatása a csecsemőre és a kisdedre. Szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Vona, Zsófia (2014) Televízió hatása a kisgyermekekre. BA/BSc szakdolgozat thesis, Pedagógiai Kar.

Vreczenár, Csaba (2014) The Role of Bilingual Education: Connections between Mathematics and English Linguistics Based on Teaching Experience. MA/MSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Vági, Adrián (2014) Az Arlói-tó környezetállapot felmérése. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Vágányné Bartók, Ágnes (2014) A kisgyermekes nők visszatérése a munkaerő-piacra. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Vágó, Krisztián (2014) Digitális könyvtár és könyvtári digitalizáció. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Vámos, Hedda (2014) Gente di Mare Tengerparti emberek Című dokumentumfilm munkanaplója. Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Váradi, Alexandra (2014) Az Ózdi Művelődési Intézmények külső kommunikációs eszközeinek a vizsgálata, hogy vajon célba érnek-e az üzenetek? Szakdolgozat thesis, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Váradi, Gréta Fanni (2014) Az óvoda és iskola közötti átmenet. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Várhegyi, Petra (2014) A mese szerepe az óvodás gyermek életében. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Vőfély, Viktória (2014) Biztonsági készlet számítás az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft-nél. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

W

Weningerné Szapu, Rita (2014) Ökológiai válság, globalizáció, fenntartható fejlődés: Az ökológiai probléma aktuális etikai/a természetvédelem jelenkori erkölcsi elveinek és gyakorlatának fontosabb kérdései: Módszertani eszközök és értékközvetítési lehetőségek az intézményes képzésben, oktatásban. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Z

Zahuczkiné Mirkovszki, Anikó (2014) A korai kötődési mintázat és a bölcsődei beszoktatás összefüggései. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

Zombori, János (2014) Munkaadói kompetencia-elvárások. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Zsuponyó, Ágnes (2014) Társadalomjavító törekvések megjelenése Moliére színműveiben. BA/BSc szakdolgozat thesis, Bölcsészettudományi Kar.

Zádeczki, Renáta (2014) Kompetenciafejlesztés a Waldorf-pedagógiában az anyanyelvi órákon. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Sárospatak.

Á

Ácsfalvi, Annamária (2014) Weboldalkészítés PHP alapokon: Intranet az egészségügyben. Szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

Árvay, Krisztina (2014) Olvasásnépszerűsítő kampányok és reklámok Magyarországon és külföldön. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

É

Ézsiás, János (2014) A Magyar Honvédség Béketámogató Kiképző Központ állományának szakmai elkötelezettségének vizsgálata. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

Ö

Ötvös, Barbara (2014) A Halmozottan Hátrányos Helyzetű gyermekek mozgásfejlesztő játékai. Szakdolgozat thesis, Digitalizálás Jászberény.

A lista elkészültének dátuma: Wed Sep 27 06:59:05 2023 CEST.